Anasayfa > Oyun Haberleri > Rust’ın Konsol Versiyonu İçin İlk Video Yayımlandı

Rust’ın Konsol Versiyonu İçin İlk Video Yayımlandı

Popüler hayatta kalma oyunu Rust’ın uzun zamandır beklenen konsol versiyonu için ilk fragman oyuncuların beğenisine sunuldu.

Hayatta kalma oyunu denince akla gelen ilk eserlerden olan Rust, bilgisayar sürümüyle şimdiye kadar birçok oyuncu tarafından deneyimlenmiş ve beğenilmişti. Oyunun konsollara geleceği ise 2019’un aralık ayında duyurulmuştu. Buna rağmen Rust’ın konsol sürümüyle ilgili elle tutulur içeriklerle karşılaşamamıştık. 2020’nin sonuna doğru ertelendiği duyurulan oyundan gelen son resmî bilgi ise Rust’ın konsol versiyonunun ocak ayında ESRB tarafından derecelendirilmesi olmuştu.

Rust’ın Konsol Versiyonu Yolda!

Double Eleven, paylaştığı videoyla oyunculara Rust’ın konsol versiyonunu sundu. Fragmanda oyuncular arasındaki rekabete dikkat çekiliyor. Ayrıca yapılan açıklamada Rust Console Edition için başlayacak kapalı beta dönemi hakkında bilgiler veriliyor.

Oyundaki savaş mekaniklerine Rust’ın depresif havasıyla birlikte dikkat çeken fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yapılan açıklamada ise 29 Mart’ta Rust Console Edition için kapalı bir beta döneminin başlayacağına dikkat çekiliyor. Bu dönemde sınırlı sayıda oyuncu Rust’ın konsol versiyonuna erişebilecek ve oyun teknik anlamda cilalanacak. Çıkış tarihi henüz belli olmayan Rust Console Edition, şimdilik PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek. Oyunun yeni nesil konsollar için optimize edilmiş versiyonu hakkında bir resmî açıklama bulunmuyor.

Double Eleven’ın oyunla ilgili gelişmeleri sunduğu siteye buradan ulaşarak Rust’ın konsol sürümü hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir