Anasayfa > Oyun Haberleri > S.T.A.L.K.E.R. 2’nin Fiziksel Versiyonu Duyuruldu

S.T.A.L.K.E.R. 2’nin Fiziksel Versiyonu Duyuruldu

GSC Game World tarafından geliştirilen S.T.A.L.K.E.R. 2 için fiziksel versiyon duyurusu yapıldı. Oyunun dijital versiyonunun yanında fiziksel versiyonu da çıkış yapacak.

İlk oyunu 2007 yılında çıkışını yapmış S.T.A.L.K.E.R’ın yeni oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2 ilk kez 2017 yılında duyurulmuştu. En son E3 2021 etkinliğinde Xbox Showcase kısmında oynanış fragmanını ve çıkış tarihini öğrendiğimiz yapım büyük ilgi toplamıştı. Öğrenilen yeni bilgilere göre geliştirici ve yayıncı GSC Game World, oyunun dijital versiyonunun yanında fiziksel versiyonu için de çalışmalara başladı.

Açıklanana göre GSC Game World, fiziksel pazarlama çalışmalarını Koch Media ile birlikte yürütecek. Oyunun fiziksel versiyonu hakkında açıklamalarda bulunan GSC, Koch Media ile çalışmaktan memnun olduklarını ve oyunlarının yetenekli ellere sunulduğunu belirtti. GSC, böylece oyunun çeşitli sürümlerini çıkararak oyuncuların kendileri için en uygun sürümü seçmelerini sağlamış olacak.

S.T.A.L.K.E.R. 2, Çernobil faciasından sonra 2006 yılında karantina bölgesinde gerçekleşen ikinci bir patlamanın ardından şiddetli mutantların ve anomalilerin ortaya çıkmasıyla kötü bir duruma düşen Ukrayna’da geçiyor. Bir nevi post-apokaliptik bir açık dünyada geçen oyunda güçlü atmosfer ve grafiklerin yardımıyla eşsiz bir maceraya atılıyoruz. Oyunda pek çok mutant ve benzeri yaratık bulunuyor. Silah çeşitliliği sayesinde de farklı kombinasyonlar kullanarak düşmanlarımızı farklı yollardan alt edebiliyoruz.

Tam adıyla S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernoby, herhangi bir erteleme söz konusu olmadığı sürece çıkışını 28 Nisan 2022 tarihinde Xbox Series X/S ve PC platformları için yapacak. Oyun ilk günden Xbox Game Pass servisinde yerini alacak. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir