Anasayfa > Oyun Haberleri > Saints Row The Third Remastered ile Geri Dönüyor

Saints Row The Third Remastered ile Geri Dönüyor

Çıktığı dönem eğlenceli tarzıyla oyuncuların beğenisi toplayan Saints Row The Third Remastered versiyonuyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

saints row the third

Volition ve Deep Silver imzası taşıyan ve Saints Row serisinin 3. oyunu olan The Third, eğlenceli yapısıyla çıktığı dönemde iyi notlar almayı başarmıştı. Açık dünya TPS tarzında olan oyun türünün diğer örneklerinden kendini ayırmayı başarıyordu. Kara mizahı dibine kadar kullanması ve bunu oyunun her noktasına yansıtmasıyla iyi notlar almayı başarmıştı. Metacritic üzerinde aldığı 80’in üzerinde notlarla da bunu kanıtlıyor. Sonrasında çıkan oyunları da fazlasıyla sevilen Saints Row serisi birkaç yıldır sessizliğini korumaktaydı. Seriye yeni bir oyun bekleyen oyuncuların beklediği haber olmasa da sevindirici bir haber geldi. Saints Row The Third Remastered versiyonu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte karşınızda tanıtım videosu.

Videoda da görebileceğiniz üzere oyundaki değişiklilerin farkına varmak oldukça kolay. Kaplamalar, ışıklandırmalar ve görsel efektler günümüz nesline uygun olarak yenilenmiş. Ayrıca oyunun şimdiye kadar çıkmış tüm ek paketlerinin de Remastered versiyonunda mevcut olduğunu belirtelim. Haberle ilgili diğer detaylara oyunun resmi sitesi üzerinden ulaşmanız mümkün.

Çıkış tarihi olarak ise 22 Mayıs 2020 tarihi gösteriliyor. Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak oyunun PC sürümü ise Epic Games üzerinde şu anda listelenmiş durumda. 249 TL’lik fiyatıyla ön siparişe açık olan oyunun bu paketinin tüm ek paketleri içerdiğini tekrardan belirtelim.

Serinin hayranları için Saints Row The Third’ü yeni nesilde deneyimlemek heyecan verici olacağı gibi seriye yeni giriş yapacaklar için de bu gelişme iyi bir fırsat olacak gibi duruyor. Siz de arkadaşlarınızla Steelport şehrinde çılgın bir maceraya atılmak için oyunu ön sipariş verebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir