Anasayfa > Oyun Haberleri > Sam Fisher Rainbow Six Siege’e Geliyor

Sam Fisher Rainbow Six Siege’e Geliyor

Ubisoft’un köklü serilerinden biri olan Splinter Cell serisinden tanıdığımız Sam Fisher Rainbow Six’in yeni operatörü olmaya hazırlanıyor.

Yine Ubisoft tarafından geliştirilen ve Rainbow Six Siege gibi bir Tom Clancy oyunu olan Splinter Cell oyun dünyasında adından bir hayli söz ettiren bir seri. Hatta bir süredir yeni bir oyununun duyurulması hakkında dedikodular ve istekler ağızlarda. Ubisoft oyuncuların isteklerini dolaylı olarak da olsa yerine getirmeye hazırlanıyor. Yeni bir Splinter Cell oyunu olmasa da oyuncular serinin baş kahramanı Sam Fisher, Zero adı ile ile Rainbow Siege operatörleri arasında kendine yer bulacak.

Rainbow Six Siege’in yeni operasyonu olan “Operation Shadow Legacy” tanıtım videosu ile karşımıza çıkan Sam Fisher oyuna bu sezon eklenen tek karakter olacak. Haziran ayında yaşanan sızıntılarla bu olay hakkında dedikodular oluşmuş ancak kesin bir açıklama gelmemişti. Tam olarak hayranların istedikleri bu olmasa da Sam Fisher’ı görmek için iyi bir fırsat olabilir.

Şimdilik yayınlanan tek şey bu kısa tanıtım videosu ancak tam açıklama da bu hafta yapılacak. Operation Shadow Legacy hakkında daha detaylı bilgilendirmeler için 16 Ağustos‘u beklememiz gerekecek. Etkinlik Türkiye saati ile 19.00‘da gerçekleşecek.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

2 Yorumlar

  1. Ugandadan bile geldi hâlâ Türk operatör yok. Bıktık artık çeet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir