Anasayfa > Oyun Haberleri > Santa Monica Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Santa Monica Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

2018’de çıkardıkları God of War ile gönüllere taht kuran ve bolca övgü toplayan Santa Monica yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla dikkatleri üzerlerine çeken ekip, yeni bir sanat yönetmeni aramakta.

Santa Monica yeni bir oyun

Santa Monica PlayStation 2 döneminde yaptığı God of War oyunlarıyla birçok oyuncunun gönlünü fethetmiş ve oyun dünyasının en bilinen karakterlerinden birisini yaratmıştı. Aradan geçen uzunca bir zamandan sonra da yeni God of War oyununu çıkartmış ve başta Yılın Oyunu olmak üzere yüzlerce oyun ödülünü stüdyolarına götürmeye hak kazanmıştı. 2018’de çıkan oyundan sonra herkes yeni oyunun ne zaman çıkacağını merak ediyordu. Santa Monica, Sony’nin PlayStation 5 sunumunda gerçekleştirdiği duyuruyla yeni God of War’un da 2021 yılında geleceğini müjdelemişti. Ancak görünen o ki başarılı stüdyonun aklında başka planlar da var.

Twitter üzerinden yapılan bir paylaşım ile Santa Monica yeni bir sanat yönetmeni aradığını duyurdu. Asıl dikkatleri çeken şey ise paylaşımda geçen “duyurulmamış yeni bir oyun için” ibaresi oldu. Bu oyun Santa Monica’nın daha önce duyurduğu yeni God of War oyunu olamayacağından, herkes başarılı stüdyonun tamamen yeni bir oyun üstünde çalıştığı konusunda hemfikir. Bu haber pek çok oyuncuda büyük bir heyecan yarattı. Bununla beraber paylaşımda bahsi geçen duyurulmamış yeni oyunla ilgili açıklama yapılmadı.

The Medium Sistem Gereksinimleri Kullanıcılarla Paylaşıldı

Santa Monica yeni bir oyun üzerinde çalıştığını bu şekilde duyurmuş olsa da, bununla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmaktan kaçındı. Stüdyonun öncelikli hedefi şu an üstünde çalıştıkları yeni God of War oyununu bitirmek. Oyunun çıkış tarihi şimdilik 2021 yılı gibi gözüküyor. Ay ve gün olaraksa ne yazık ki elimizde kesin bir bilgi yok.

 

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir