Anasayfa > Oyun Haberleri > Satisfactory Satışları Bir Milyon Barajını Geçti

Satisfactory Satışları Bir Milyon Barajını Geçti

Açık dünyada mühendislik harikaları inşa ettiğimiz simülasyon oyunu Satisfactory, Epic Games ve Steam üzerinde bir milyondan fazla sattı.

satisfactory

 

İki platformda da oldukça yakın bir zamanda satışa giren Satisfactory Coffee Stain Studios tarafından geliştirilmişti. Aynı zamanda Goat Simulator adlı oyunun da geliştiricis olan ekip Satisfactory’nin başarısından oldukça memnun.

1,326,518 adet kopya satan Satiscfactory’nin satış oranının bir milyonluk kısmı Epic Games üzerinden gerçekleşirken; Steam tarafında ise oyun 300 bin adet sattı.

Oyun ekibinde yer alan Jace Varlet, Satisfactory satın alan herkese minnettar olduğunu iletirken, oyunun satış rakamlarına dair verileri de video üzerinden paylaşmış oldu. Steam üzerindeki yaz indirimlerinin de satış rakamlarını oldukça etkilediğini belirten Varlet, Satisfactory’nin bir yıllık bir güncellemeden sonra daha iyi bir oyun olduğunu da sözlerine ekledi. Jace Varlet’in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyuncular, FPS bakış açılı sandbox türündeki oyunda çeşitli makineler icat ederek endüstri harikaları oluşturup, ister tek başına ister arkadaşlarıyla beraber devasa fabrikalar kurabiliyor. Her biri oldukça ilginç amaçlara hizmet eden ve temelinde birbirine bağlı olan birçok makineyle istenildiği kadar fabrika geliştirmek mümkün.

Oyunun Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir