Anasayfa > Blog > Scavengers Sistem Gereksinimleri, Oyun Nasıl Alınır?

Scavengers Sistem Gereksinimleri, Oyun Nasıl Alınır?

Twitch’te son günlerde oldukça popüler olan aksiyon-macera oyunu Scavengers için lazım olan sistem gereksinimleri nelerdir, oyun kaç GB?

Oyuncuların birlikte hareket ederek donmuş bir adada saldırgan yaratıklara karşı savaşıp hayatta kalmaya çalıştıkları oyun Scavengers, erken erişime girmesiyle birlikte dikkatleri üzerine çekti. Battle royale türünün bir örneği sayılabilmesine rağmen tam olarak diğer oyunlara benzemeyen Scavengers, oyunculara daha eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda üç kişilik takımlar donmuş adaya düşmelerinin ardından ellerinden geldiğince eşya ve veri topluyorlar. Takımların aynı zamanda soğuktan barınak bularak korunup oyunun hayatta kalma kısmında da başarılı olması gerekiyor. PvE ve PvP’yi elinden geldiğince harmanlayıp farklı bir tecrübeyle karşımıza çıkan Scavengers’ı oynamak istiyorsanız sistem gereksinimlerini aşağıdan kontrol edebilirsiniz.

Scavengers Sistem Gereksinimleri

Oyunun arşivlenecek Steam sayfasında sadece minimum sistem gereksinimleri belirtiliyor. Önerilen sistem gereksinimleri duyurulduğunda sizleri bilgilendireceğiz.

Scavengers Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyunun minimum sistem gereksinimleri aşağıdaki şekilde. Scavengers henüz erken erişim döneminde olduğu için yeterince optimize edilmemiş bir oyun olabilir. Bu sebeple bu gereksinimlerin zamanla düşme olasılığı çok yüksek olmasa da bulunuyor. Bilgisayarınız eğer bu gereksinimlerin az bir farkla altındaysa oyunu çalıştırmak için şansınızı deneyebilirsiniz.

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6500 veya eşdeğeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 380
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Scavengers Kaç GB?

Scavengers’ı oynamak için sistem gereksinimlerinde belirtildiği gibi bilgisayarınızda 15 GB’lık boş alan bulundurmanız gerekiyor.

Scavengers Nasıl Alınır?

Güncelleme: Geliştiriciler, oyuna olan yoğun ilginin ardından Twitch üzerinden kod dağıtmayı bırakarak oyunu tamamen bedava yaptı. Oyunu Steam üzerinden bedavaya indirerek maceraya dilediğiniz gibi atılabilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz!

Scavengers'ı Alma Yöntemi (Eski)

Scavengers'ı Alma Yöntemi (Eski)

Erken erişim döneminde olan oyun şu anlık Steam üzerinden herkese verilmiyor. Oyunun kodunu alabilmeniz için Improbable hesabı açmanız, bu hesabı Twitch hesabınıza bağlamanız, ardından da yarım saat boyunca Scavengers yayını izlemeniz gerekiyor. Bunları yapmanızın ardından Twitch düşeninizi alıyorsunuz ve e-postanıza oyunun Steam kodu düşüyor. Steam kodunu aktifleştirerek Scavengers’ı kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir