Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves Müzikleri, Özel Plak Koleksiyonuyla Satışa Sunulacak

Sea of Thieves Müzikleri, Özel Plak Koleksiyonuyla Satışa Sunulacak

Bir koleksiyon firması, Sea of Thieves oyununda kullanılan müzikleri bir kitap da içeren özel bir plak koleksiyonu olarak satışa sunuyor.

Xbox Game Studios’un imza eserlerinden bir tanesi olan korsan oyunu Sea of Thieves, çıkışından beri oldukça popüler. Oyunun ambiyansını destekleyen müzikler ise Sea of Thieves’in olmazsa olmazlarından. Bunu fırsat bilen bir geek koleksiyon sitesi, Sea of Thieves müziklerini özel bir plak koleksiyonuyla satışa sunmaya karar verdi. Bu koleksiyonun içinde müziklerin yanında bazı özel eşyalar da bulunmakta.

sea of thieves plak

Üzerinde oyundan görüntüleri içeren üç adet plak, bu üç plağı koruyan üç tane kapak bulunuyor. Bunların her birinin üzerinde Sea of Thieves’in manzaralarını gösteren farklı orijinal çizimler bulunuyor. Plaklara ek olarak ise tam olarak yirmi dört sayfalık sert kapaklı bir hikâye kitabı bulunuyor. Görünüşe göre bu kitabın içerisinde ayrı ayrı hikâyeler var.

Ürünü satın alanların bunu çok büyük oranda koleksiyon eşyası olarak tutacağını göz önünde bulundurursak kitabın içeriği zaten fazla önem arz etmiyor. Yine de bu koleksiyonun her bir parçası oldukça estetik gözüküyor.

Sea of Thieves hayranları için mükemmel bir hediye olabilecek bu set, iam8bit’in internet sitesinde satılıyor. Ürün şimdiden satışa sunulmuş vaziyette, fakat kargolama işleminin 2021’in üçüncü çeyreğinde, yani temmuz ayında başlaması planlanıyor. Üç adet plak, bir adet kitap içeren bu setin toplam fiyatı ise 100 dolar. Ürünü sevecek ve kur problemi yaşamayan kişiler için ideal gözüken bu fiyat, maalesef ülkemiz standartlarında pek içimizi açmıyor. Yine de ürünü satın almak isterseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir