Anasayfa > Oyun Haberleri > Sea of Thieves Twitch Dropları Duyuruldu

Sea of Thieves Twitch Dropları Duyuruldu

Korsan denizlerinde arkadaşlarımızla maceralara çıktığımız bu yapım için Sea of Thieves Twitch dropları duyuruldu. Detaylar haberimizde.

2017’de çıkış yapan ve Rare tarafından geliştirilen Sea of Thieves, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça sevildi ve keyifle oynanıyor. 4 kişiye kadar ekipler oluşturup denizlerde korsancılık yaptığımız bu oyunda pek çok özelleştirme parçası da yer alıyor. Oyuncular, gemilerini ve kendi ekipmanlarını oyundan kazandıkları ya da gerçek para ile satın alınan birimler ile özelleştirme imkanı buluyor.

Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından ve sitesinden paylaşılan haber ile ise Sea of Thieves Twitch Dropları ile oyunculara bir adet kostüm setinin bedava verileceği duyuruldu. “Frozen” adındaki karakter seti ve “Headslap” hareketi ilki bugün olmak üzere 6 Ocak’a kadar bedava dağıtlacak.

“Twitch Dropları belirtilen günlerde TSİ 13.00’da başlayıp 24 saat boyunca geçerli olacak”

Dropları almak için yapmanız gereken ise çok basit. Twitch hesabınız ile Sea of Thieves hesabınızı bu bağlantı üzerinden birbirine bağlayıp belirli yayınları 20 dakika boyunca izleyerek bu harika setin her bir parçasına sahip olmanız mümkün.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir