Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Sea of Thieves Güncellemesi ile Oyuna Köpekler Eklenecek

Yeni Sea of Thieves Güncellemesi ile Oyuna Köpekler Eklenecek

Sea of Thieves köpek güncellemesi ile köpekler Pirate Emporium’a geliyor. Güncelleme detayları Gamescom kapsamında duyuruldu.

Sevilen korsan oyunu Sea of Thieves köpek güncellemesinden önce oyuna kediler, papağanlar ve maymunlar eklenmişti. Yeni güncelleme ile Pirate Emporium üzerinden satın alınabilen ve sürekli olarak karakterimize eşlik eden petler arasında köpekler de olacak.

Gamescom’da duyuru yapan geliştirici firma Rare, Eylül ayında oyuna gelecek güncellemede çeşitli cins köpeklerin olacağını bir video ile duyurdu. Güncellemenin ön izlemesini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Üç dakikalık ön izleme videosunda oldukça hoş modellenmiş birçok köpek cinsini görmek mümkün. Sevinçle dans eden ya da olduğu yerde zıplayan köpek dostlarımız, Pirate Emporium üzerinden satın aldığımız takdirde bize eşlik edecek.

Videoda Gold Hoarders için yeni bir serüvenin ekleneceği de duyuruldu. Sea of Thieves’in baş yapımcısı Joe Neate, daha önce eklenen kedi güncellemesinin oldukça sevildiğini belirtirken, Sea of Thieves’in Steam üzerindeki başarısından oldukça mutlu olduklarını da ekledi.

Sea of Thieves’in 15 milyonluk oyuncu kitlesinin 1 milyonluk dilimini Steam oluşturuyor. Oldukça uygun bir fiyattan Steam üzerinde çıkış yapan başarılı korsan oyunu, sık güncellemelerle içerik bağlamında zengin kalmaya devam ediyor.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. sonunda ya kedilere bakıp bakıp üzülüyordum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir