Anasayfa > Oyun Haberleri > Serious Sam Collection Nintendo Switch İçin Geliyor

Serious Sam Collection Nintendo Switch İçin Geliyor

Serious Sam Collection Nintendo Switch için geliyor. Detaylar haberimizde.

DOOM, Wolfenstein, Duke Nukem ve Quake gibi oyunları anarken elbette Serious Sam efsanesini unutmamak gerek. Devolver Digital’ın adının tanınmasında büyük rol üstlenen Serious Sam serisi, yakaladığı başarıyla FPS türünün kült isimlerinden biri haline geldi. Ülkemizde de internet kafe geleneğimiz sayesinde oldukça meşhur.

Serious Sam 4 Sistem Gereksinimleri Yayınlandı

Yavaşlamak bilmeyen aksiyonu ve müthiş mizahıyla birlikte bizlere oldukça keyifli saatler geçirten Serious Sam oyunları Nintendo Switch’e geliyor. Bu paket ise Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter ve Serious Sam 3: BFE adlı oyunları bulunduruyor. Devolver Digital’in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre oyun 17 Kasım tarihinde sevenleriyle Nintendo Switch üzerinden buluşacak. Paketin fiyatı ise 30 Dolar olarak belirlendi fakat oyun henüz ön siparişe açılmadı. Her ne kadar serinin hayranları oyunun fiziksel halini istese de şimdilik bu pek mümkün görünmüyor.

Siz de Serious Sam adlı seri hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir