Anasayfa > Oyun Haberleri > Sevilen Strateji Oyunu Besiege İndirimine Kavuştu!

Sevilen Strateji Oyunu Besiege İndirimine Kavuştu!

Stratejiseverleri sevinçle dolduran haber geldi. Spiderling Studios’un sevilen strateji oyunu Besiege, Steam platformunda indirimine kavuştu. Detaylar için haberimize 🙂

Besiege

İngiliz geliştirici Spiderling Studios‘un stratejiseverler tarafından baş üstünde tutulan oyunu Besiege, Steam’deki %50’lik indirimiyle karşımıza çıktı.

Oyundan kısaca bahsetmek gerekirse 28 Ocak 2015 tarihinde piyasada boy gösteren Besiege bir Ortaçağ strateji oyunu. Oyundaki amacınız ise size verilen görevleri, elinizdeki basit aletler ile kuşatma makineleri yaparak yerine getirmek ve tabii ki bunu yaparken olabildiğine hesaplı olmak.

Besiege

Oyunu asıl eğlenceli yapan durum ise bunları yaparken mantık sınırlarına olan bağlılığınızı hiçe sayabileceğiniz gerçeği. Yani birden kafanıza “Dank!” edebilir ve dev bir yel değirmeni inşa edebilirsiniz veya şu an cümlelerimle ifade edemeyeceğim kocaman makineleriniz ile rakiplerinize yenilgiyi tattırabilirsiniz. Kısaca, bu oyun sizin hayal gücü sınırlarınızda çalışan bir oyun.

Eğer siz de bu zevki tatmak istiyor ve kendinizi adeta bir deli mucit gibi hissetmek istiyorsanız Besiege, 25 Şubat 2020 saat 17.15’e kadar %50 indirimde. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın. İyi oyunlar?

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir