Anasayfa > Oyun Haberleri > Shadow Warrior 3 Oynanış Videosu Serinin Severleriyle Buluştu

Shadow Warrior 3 Oynanış Videosu Serinin Severleriyle Buluştu

Dört yıldan sonra yeni Shadow Warrior 3 oynanış videosu yayınlandı. Serinin son halkası, Shadow Warrior oyunlarına yeni bir hava katıyor.

2016’da çıkış yapan Shadow Warrior 2nin oyuncular tarafından olumlu karşılanmasıyla beraber oyunun geliştiricisi Flying Wild Hog, üçüncü oyun için çalışmalara başladı. Dört yılı aşkın bir süreden sonra geliştirici ekip geçtiğimiz gün  Shadow Warrior 3 oynanış videosunı Twitter hesabı üzerinden paylaştı. 

Oyunun oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

Birinci şahıs nişancı türünde olan Shadow Warrior 3, yeni eklenen birçok farklı mekanik ile beraber grafiksel olarak da çağımızdan geri kalmamış ve oynanış olarak alışılanın tersine daha hızlı bir tarzı benimsemiş gibi görünüyor. Vahşetin en şirin haline büründüğü Shadow Warrior oyunlarının sonuncusunda mizahi taraf yine zayıf kalmamış.

Silah ve büyü çeşitliliğindeki artırılma da yeni oyunun detayları arasında. Oyuncuya sağlanan çeşitlilik, ortam ile uyumlu olarak kullanıldığında ortaya çıkacak eğlenceli oynanış türleri merakla bekleniyor.

Shadow Warrior Hakkında

Shadow Warrior 3 oynanış

Serinin son oyunu Shadow Warrior 3 Flying Wild Hog tarafından geliştirilecek. Dağıtımcı koltuğunda ise Devolver Digital oturacak. İlk olarak 1997’ de ortaya çıkmış Shadow Warrior adlı oyun serisi, özellikle ikinci oyunuyla oldukça sevilmiş ve yeni oyun için serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştır.

Hakkında Kerem Erdoğan

Oyun oynamayı, müzik dinlemeyi ve teknolojinin çeşitli nimetlerinden yararlanarak üretmeyi severim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir