Anasayfa > Oyun Haberleri > Shiro Games’in Yeni Oyunu: Darksburg!

Shiro Games’in Yeni Oyunu: Darksburg!

Northgard’ın yapımcısı Shiro Games zombi temalı bir survival hack-and-slash oyunu olan Darksburg ile yeniden karşımıza çıkıyor. Detaylar için haberimize 🙂

Darksburg

Son zamanlarda topluluk arasında “zombi oyunu” dediğimiz tür bayağı durgun seyretmekteyken Shiro Games iç açıcı bir haber ile hayranlarını heyecanlandırdı. Aynı Northgard gibi tatlı grafikleri ve güzel görselliğiyle önce çıkan oyun belli derecede garip. Arkadaşlarınızdan veya rastgele insanlardan oluşan dört kişilik bir ekip zombileri biçtiğiniz bir oyun ancak garip olan kısmı burası değil. Ekibimiz büyük bir kaşıkla cenk eden bir şef, bir rahibe, sincabı ile komik olarak nitelendirilebilecek bir ödül avcısı ve bir kurtadamdan oluşuyor. Her karakterin eşsiz özellikleri ve kendi oynanış tarzları da bulunmakta.

Darksburg

Eğer iyi adamları oynamaktan sıkıldıysanız oyunda bir de PvP modu mevcut. Bu modda yürüyen ölüleri oynayabilir ve karşı takıma geçit vermemeye çalışabilirsiniz. Tabii bu aksiyonlara girebileceğiniz ve kendine özel tasarımı ile sizi stratejik münakaşalara sokacak belli mekanlar var. Bunlar: Liman, Market ve Faubourg.

Shiro Games‘in Darksburg için öne sürdüğü çıkış tarihi 12 Şubat 2020. Şu anlık herhangi bir gecikme de söz konusu olmadığına göre oyunu çıktığı gibi oynayacak olanlar şimdiden istek listesine koyarak hazırlanabilirler. En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, iyi oyunlar?

 

 

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir