Anasayfa > Oyun Haberleri > Sid Meier’s Civilization VI Epic Bedavası Oldu!

Sid Meier’s Civilization VI Epic Bedavası Oldu!

Epic Games kaldığı yerden devam ediyor. GTA V’dan sonra strateji devi Sid Meier’s Civilization VI de kütüphanenize ücretsiz bir şekilde eklenebilir durumda.

Son zamanlar Epic Games adeta Steam‘e kafa kaldırmış ve birçok oyunu pahalı oyunu bedava vermeye başlamıştı. GTA V hamlesi ile de bu rekabet daha çok dile gelmeye başlamıştı. Önceleri oyunları bir hafta kadar bir süre önce açıklayan platform bu sefer farklı bir politika güderek oyunları sürpriz şekilde açıkladı ve büyük ilgi çekti.

Sid Meier’s Civilization VI Nasıl Alınır?

Mantıken her şeyden önce alacağınız platformda bir hesabınız olması gerekiyor. Bu sebepten ötürü bir Epic hesabı açıyor ve Epic Games Launcher‘ı indiriyorsunuz. Hesabınızı edindikten sonra isterseniz biraz gezinip göz aşinalığı kazanabilirsiniz. Ardından 2FA yani iki aşamalı kimlik doğrulamayı yerine getiriyorsunuz. Kimlik doğrulamadan sonra oyunun mağaza sekmesine yönelip “Yükle” butonuna tıkladıktan sonra siparişiniz hesabınıza ulaşıyor ve oyuna sahip olup istediğiniz zaman kütüphane kısmından indirebiliyorsunuz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir