Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Bir Silent Hill Oyunu Gelebilir Mi?

Yeni Bir Silent Hill Oyunu Gelebilir Mi?

Korku oyunu diyince akla Silent Hill gelir. Atılan bir tweet, Konami’nin pasif konuma aldığı Silent Hill’le ilgili gelişme olabileceği iddiasını gündeme getirdi.

Silent Hill serisinde birinci, ikinci ve üçüncü oyunlarda sanat yönetmenliği yapmış olan Masahiro Ito’nun attığı bir tweet akıllara Silent Hill serisinde bir kıpırdanma olabileceği fikrini getirdi. Masahiro attığı tweet’te “Ana takımın bir parçası olarak bir oyunda çalışıyorum. Umarım oyun iptal edilmez” yazdı. Bu da haklı olarak acaba Silent Hill’in yeni oyununa mı gönderme yapıyor sorusunu gündeme getirdi.

Ancak hemen sonra bir tweet daha geldi ve Masahiro Ito, “Bu konuyla ilgili size herhangi bir şey söylememem” dedi. Eğer Ito Silent Hill serisini, başka bir oyunla ilgili göz kırpmak için kullanıyorsa zannederiz bu Konami’nin hiç ama hiç hoşuna gitmeyecektir.

Yeni bir Silent Hill oyunu için Konami ve Kojima masaya oturmuş ancak daha sonra projenin iptal edildiği duyurulmuştu. Hayranları oldukça üzen bu gelişmeden sonra gelen tweet bu nedenle içimizde ufak bir umut uyandırdı.

Oyun haberlerinden anında haberdar olmak için sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Acaba Masahiro Ito Silent Hill’in yeni bir projesi üzerine mi çalışıyor. Yoksa yeni ve heyecan verici bir oyunun geliştirilmesine dahil oldu ve eski patronlarına gönderme mi yapıyor? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir