Anasayfa > Oyun Haberleri > Silent Hill’in Yapımcısı Toyama’dan Yeni Bir Paylaşım Geldi

Silent Hill’in Yapımcısı Toyama’dan Yeni Bir Paylaşım Geldi

Özellikle Silent Hill’in yapımcısı olmakla tanınan Keiichiro Toyama, Bokeh Game Studio üzerinden yeni bir konsept çizim paylaştı.

Silent Hill’in yapımcısı olmanın yanı sıra Gravity Rush ve Siren gibi serileri de oyun dünyasına katmış olan Keiichiro Toyama’nın şu sıralar yeni bir korku oyunu üzerinde çalıştığı bilinen bir gerçek. Toyama daha önce IGN ile yaptığı bir röportajda bu konuya değinmiş ve Bokeh Game Studio olarak yeni bir korku oyunu üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Kendisi gibi Sony’den ayrılan geliştiricilerle kurduğu Bokeh’te, oyuncular için sıradan bir korku oyunun ötesine geçecek ve onları gerçekten eğlendirecek bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.

Assassin’s Creed: Valhalla Korsan Kullanıma Yenik Düştü

Birkaç ay önce yapılan bu açıklamaların ardından gelen yukarıdaki paylaşım ile Toyama hala iş üstünde olduklarını hatırlatmış oldu. Paylaşılan çizim bize oyunla ilgili kesin şeyler söylemese de, Toyama’nın karanlık ve rahatsız edici bir takım şeyler üzerine yoğunlaştığı çok belli. Toyama, daha önce yaptıkları röportajda çıkış tarihi için 2023 tarihini işaret etmiş ve işler yolunda giderse oyunu bu tarihte oyunculara sunmak istediğini söylemişti. Silent Hill tutkunları yeni oyun için heyecanlanmaya başlasa bile önümüzde daha uzun bir süreç var. Toyama ayrıca oyunun ana platformunun bilgisayar olacağını, fakat konsollar için çıkarmak istediklerini de belirtti. Paylaşılan bu çizim ve röportajda söylenenler dışındaysa, oyun hakkında elimizde pek de bir bilgi yok.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir