Anasayfa > Oyun Haberleri > Sıra Tabanlı RPG Oyunu King’s Bounty 2 Yine Ertelendi

Sıra Tabanlı RPG Oyunu King’s Bounty 2 Yine Ertelendi

Mart ayında çıkış yapması planlanan King’s Bounty 2 bir kez daha ertelendi. Yeni çıkış tarihi ise 24 Ağustos olarak belirlendi.

Sıra tabanlı strateji ile RPG unsurlarını bünyesinde harmanlayan King’s Bounty 2’nin geliştirici koltuğunda 1C Entertainment oturuyor. Yapımın yayıncılığını ise Koch Media üstleniyor.

King’s Bounty 2, 1990’da piyasaya sürülen King’s Bounty serisinin yeni oyunu olacak. İkinci oyun Ağustos 2019’da duyurulmuş ve belirlenen ilk çıkış tarihi ise 2020 olmuştu. Fakat oyun daha sonra 2021’in Mart ayına ertelendi.

Epic Games Showcase sürecinde oyunun çıkış tarihini bir kez daha erteleyen geliştiriciler konu hakkında bir açıklama yaptı:

“King’s Bounty’nin en iyi deneyimi sunmasından emin olmak için oyunun çıkış tarihini 2021’de farklı bir tarihe erteleme kararını aldık.

Oyunun tamamlandığı ve oynanabildiği bir noktadayız fakat yine de tekrar elden geçirmemiz ve biraz cilalama yapmamız gerekiyor. Ve King’s Bounty 2 çıkış tarihi değiştirme kararıyla çok kıymetli bir süreç kazanacağız. Bu erteleme kararı bize güçlü bir hikaye anlatımının yanı sıra, sağlam ve hırslı bir açık dünya oluşturma şansını da verecek.

Siz hayranlarımızın bu projeye verdiği sevgi ve desteği görüyoruz ve tüm desteğiniz için minnettar olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizlerden biraz daha sabırlı olmanızı rica ediyor ve ertelemenin uzamayacağını umuyoruz.”

King’s Bounty serisinin ikinci halkası 135 kişi tarafından 1C Entertainment stüdyolarında geliştiriliyor. Özellikle sıra tabanlı strateji sevenler için biçilmiş kaftan olan yapım, RPG hayranları için de keyifli bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yeni oyun, ilk oyun gibi iki türün de öne çıkan elementlerini nitelikli bir şekilde birleştirmeye çalışacak. King’s Bounty 2, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch‘in yanı sıra Epic Games Store’a özel olarak çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir