Anasayfa > Oyun Haberleri > Sıradaki Epic Games Bedava Oyunları Sızdırılmış Olabilir!

Sıradaki Epic Games Bedava Oyunları Sızdırılmış Olabilir!

GTA V sonrasında gelecek olan sıradaki Epic Games bedava oyunları bazı söylentilere göre sızdırıldı! Detaylar haberimizde.

Ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu oyunlar ile çoğumuzun aklını başından alan ve piyasanın tekeli gibi görünen Steam‘in tartışmasız en büyük rakibi olan Epic Games geçtiğimiz günlerde bedava olarak sunduğu GTA V ile oyuncuları adeta çıldırtmıştı. GTA V sonrasında üç hafta boyunca üç gizemli oyun daha vereceğini açıklayan Epic Games bedava oyunlar hakkında ise bir açıklama yapmamıştı.

Profesyonellere Özel GTA 5 Testi!

Ancak bazı sızıntılara göre şirketin ücretsiz olarak sunacağı bu üç oyun belli olmuş durumda. Bazı kullanıcılar mail adreslerine gönderilen bir mailde sıradaki oyunların açıkça belirtildiğini ifade ettiler. Buna göre 21 Mayıs tarihinde Civilization VI, 28 Mayıs tarihinde Borderlands: The Handsome Collection ve 4 Haziran tarihinde ise ARK Survival Evolved Epic Games‘in sıradaki ücretsiz oyunları olacak.

Epic Games bedava

İnternet üzerinde hızla yayılan bu söylentilere Epic Games cephesinden bir doğrulama yada yalanlama gelmedi. Ancak firmanın en son verdiği GTA V dahil olmak üzere bedava oyunlar hakkındaki sızıntıların genelde doğru çıkması düşündürücü. Yine de elimizde yukarıdaki görüntü haricinde net kanıtlar bulunmuyor.

Bedava verileceği iddia edilen yapımların tamamı da oldukça büyük bütçeli ve başarılı yapımlar. Civilization VI Steam‘de 219, Borderlands: The Handsome Collection yüzde 75’lik büyük bir indirim ile 124 ve ARK Survival Evolved ise 77 liraya satılıyor. Bakalım oyunlar hakkında yapılan söylentiler doğru çıkacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir