Anasayfa > Oyun Haberleri > Sıradaki LoL Şampiyonu Seraphine Yetenek Kiti Sızdırıldı!

Sıradaki LoL Şampiyonu Seraphine Yetenek Kiti Sızdırıldı!

Twitter’da hesabının hayranlar arasında popüler olması ve K/DA grubuna katılmasıyla tanıştığımız Seraphine, Samira’nın çıkışının ardından gelmesi beklenen ilk şampiyon. Sadece K/DA versiyonundan tamamen haberdar olsak da yakın zamanda orijinal versiyonunun  “Piltover ve Zaun’un yükselen yıldızı” olduğu Eylül 2020 Şampiyon Yol Haritasında açıklanmıştı. Sızdırılan bir diğer bilgilere göre ise yetenek kiti çoktan hazır.

Seraphine için açılan bir subredditte paylaşılan fotoğrafa göre yetenek kiti Sona‘nın kitini andırıyor. Orta koridor büyücüsü olarak getirilmesi planlansa da şarkıcımızın kiti ile oyuncular arasında support olarak da popülerleşmesi mümkün.

Seraphine

Pasif – Her üçüncü basit yetenek “Echo” etkisiyle yankılanır ve yeniden kullanılır. Bir yetenek kullanmak takım arkadaşına Nota sağlar. Her bir Nota başına Seraphine‘in sonraki oto saldırısının menzili ve büyü gücü artar.

Q – Seçilen bölgeye büyü hasarı verir. Düşmanların eksik can miktarına bağlı olarak hasar artar.

W – Yakındaki bütün takım arkadaşlarına kalkan verir ve hızlandırır. Seraphine‘in zaten kalkanı varsa yakındaki takım arkadaşları eksik can miktarlarına bağlı olarak iyileşir.

E – Büyü hasarı verir ve çarpan rakipleri yavaşlatır. Hedefler çoktan yavaşlatılmışsa onları yere sabitler.

R – Büyü hasarı verir ve çarpan rakipleri cezbeder. Büyünün etki alanı takım arkadaşı veya rakiplere çarptıkça genişler.

Tweetleri ve 5 serilik K/DA çizgi romanları ‘Ahenkler‘ ile hakkında daha çok şey öğrenebileceğimiz popüler şarkıcımız Seraphine‘in çıkış tarihi henüz belli olmasa da Worlds 2020‘de K/DA ile birlikte yeni bir şarkı çıkaracak. Bununla birlikte, Dünya Şampiyonası‘nın ardından kendisini oyunda görmemiz mümkün olabilir.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir