Anasayfa > Oyun Haberleri > Sıradaki VALORANT Ajanı Yetenekleri Engelleyebilir!

Sıradaki VALORANT Ajanı Yetenekleri Engelleyebilir!

Oyuncular tarafından büyük heyecan ve merakla beklenen Sıradaki VALORANT ajanı hakkında bazı yeni ipuçları var. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın haziran ayında tam çıkışını gerçekleştirmiş olan VALORANT oyun dünyasına adeta bomba gibi düştü desek yeridir. Rekabetçi FPS oyunları arasında kendine kısa sürede sağlam bir yer edinmeyi başarmış olan Riot Games‘in oyunu oyuncuların yoğun ilgisi ile anılmaya devam ediyor. Espor sahnesine de hızlı bir giriş yapmış olan VALORANT ajan ve harita havuzunu da her geçen gün daha da genişletiyor. Oyun her bölümünde farklı bir ajan ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Bölüm 3’ün de yaklaşmakta olduğunu düşünecek olursak oyunun 16. ajanına kavuşmamıza sayılı günler kalmış durumda. Bizler yeni ajan için gün sayarken yeni karakterin yetenekleri hakkında da bazı teori ve sızıntılar var.

VALORANT Nick Değiştirme

VALORANT geliştiricileri oyuncuların her detayını merakla bekledikleri ajan hakkında ”silah oyununuza güvenmeniz gereken bazı anlar” olacağı ifadelerini kullanmış durumdalar. Bu da kod adının Grenadier olduğu söylenen ajan hakkında yapılan tahminleri güçlendiren bir unsur. Bu tahminler ise ajanın rakip yeteneklerini engelleyebileceği yönünde. Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir video da bunun en büyük kanıtlarından biri olarak kabul ediliyor. bir radyanit kutusuna saplanmış şekilde duran bıçak farklı sesler çıkartıyor ve etrafına mor kıvılcımlar saçıyor. Sıradaki VALORANT ajanı tahminlere göre bu bıçağı fırlatacak ve bıçak saplandığı yerde rakiplerin özel yeteneklerini kullanmalarına engel olacak. Konuya ilişkin olarak henüz Riot Games cephesinden gelen resmi bir bilgi bulunmasa da Grenadier kod adlı ajan şimdiden adından epey söz ettirmiş vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir