Anasayfa > Oyun Haberleri > Skater XL Her Mecrada Ertelenmeye Maruz Kaldı!

Skater XL Her Mecrada Ertelenmeye Maruz Kaldı!

Skater XL için PS4, Xbox One ve PC’ye çıkış tarihi 28 Temmuz’a ertelendi. Nintendo Switch için ise herhangi bir tarih belirtilmedi. 

Dün yani 6 Haziran tarihinde Skater XL Instagram hesabından yapılan açıklamada oyunun çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı. Açıklamada PC, Xbox ve PS4 için çıkış tarihi 28 Temmuz olarak belirlendiği söylendi. Bununla birlikte Nintendo Switch‘e yönelik çıkış tarihi belirtilmedi.

https://www.instagram.com/p/CBEAzsAHCKT/

Yapılan açıklama Naber, beyler! Oyunun 1.0 sürümünün 28 Temmuzda oynanmaya hazır olacağını belirtmek istedik. Orijinal çıkış tarihinden birkaç hafta sonra… En iyi uğraşlarımıza rağmen elimizde olmayan sebeplerden ötürü Skater XL’ın PC, Xbox One ve Playstation 4 için çıkış tarihini 28 Temmuz tarihine ertelemek durumunda kaldık. Nintendo Switch için çıkış tarihini de ilerleyen haftalarda açıklayacağız. Herkese sabırlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Endişe etmeyin çünkü şu an ile çıkış tarihi arasında boş durmaya niyetli değiliz. Bu süreç içerisinde oyuna yayınlanmamış özellikler ekleyecek ve son bir cila çekeceğiz. Bu sayede oyunu sizin hak ettiğiniz düzeye ulaşabilecek. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!” ibareleri yer alıyordu.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir