Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim Anneannesi Shirley Curry Fan Modu Oldu!

Skyrim Anneannesi Shirley Curry Fan Modu Oldu!

Shirley Curry Fan Modu sonunda burada! YouTube’da milyonların sevgilisi Skyrim’ci anneanne Shirley Curry üzerine yapılan fan modu kalpleri eritti!

Skyrim hayranları onu çok iyi tanıyor. Youtube’da Skyrim üzerine oynanış videoları bulunan 83’lük çınar Shirley Curry hayranları tarafından en sevilen Youtuberlardan biri. Nasıl olmasın? Her videosunu “Günaydın torunlar” diyerek açan Ohio’lu anneannemiz hem biz gençlere tozunu yutturacak kadar iyi bir oyuncu, hem de dünyalar tatlısı karakteri olan bir anneanne. 30 yaşında anneannesinin kucağına tırmanmaya çalışan bir gamer olarak, daha muhteşem bir insan hayal etmem zor! Youtube’da 1119 videosunu izleyen 778 bin abonesi de sanıyorum benimle aynı fikirdedir. Videolarına gelen her yorumu okuyup kalp bırakan Shirley için kalper acilen eriyor.

Bethesda komünitenin çok sevdiği anneanneyi oyuna ekleyeceklerini çoktan duyurmuştu. Tabi Bethesda bir şeyi yapacağım dediği zaman, ne zaman geleceği biraz muallak. Valve’le birlikte yılan hikayesine dönen projeler yaratmak konusunda en başarılı oyun firmalarından biri ne de olsa. Shirley’in 83 yaşına geldiği düşünülürse bu işin Bethesda’ya bırakılamayacak kadar önemli olduğunu düşünen hayranlar, Shirley isminde bir fan mod geliştirdi.

 

 

Shirley Curry’yi izliyor musunuz? Shirley modu ile ilgili düşünceleriniz neler? Modu oynayacak mısınız? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın. Shirley Curry ve fan modu ile ilgili haberleri anında almak için Savebutonu oyun haberlerini ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir