Anasayfa > Oyun Haberleri > Sniper Elite 4, 17 Kasım’da Nintendo Switch’e Geliyor!

Sniper Elite 4, 17 Kasım’da Nintendo Switch’e Geliyor!

Rebellion’ın geliştirdiği popüler keskin nişancı oyunu Sniper Elite 4, biraz geç olsa da kasım ayında Nintendo Switch’e geliyor.

2017’nin başında çıkışını yapan, 2. Dünya Savaşı esnasında İtalya’yı faşizmden kurtarmaya çalıştığımız keskin nişancı oyunu, birçok oyuncu tarafından Sniper Elite serisindeki en iyi oyun olarak tanımlanmakta. Ölüm animasyonları ve birçok farklı mekanikle amacımıza ulaşabildiğimiz senaryolar, Sniper Elite 4’ü diğer oyunlardan ayırıp oyuncuları mest eden unsurlardan.

Oyunda bazı sorunlar bulunsa da serideki diğer oyunlar kadar hata bulundurmamasının yanında eğlenceli ve özgür bir oyun deneyimi sunan SE4, bu sayede Sniper Elite serisinin en sevilen oyunu olmayı başardı diyebiliriz. Sevilen keskin nişancı oyunu, Xbox, PS ve PC’nin ardından şimdi de Nintendo Switch’lere yelken açtı. Oyunu Nintendo eShop’tan istek listenize ekleyebilirsiniz.

“Devasa haritalarda daha önce görülmemiş bir nişancı özgürlüğünü yaşa. Sniper Elite 4, Nintendo Switch için 17 Kasım’da maceraya hazır.

Switch’iniz üzerinden Nintendo eShop’ta istek listenize ekleyebilir ya da seçili satıcılardan fiziksel kopyanız için ön sipariş verebilirsiniz.” 

İndirim dönemlerinde çok daha ucuza bulabileceğiniz oyunu Steam üzerinden 89 TL’ye satın alabilirsiniz. Oyunun Switch versiyonunu almak isterseniz de Sniper Elite 4’ü şimdiden eShop’tan istek listenize ekleyip çıkış tarihi olan 17 Kasım’ı bekleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir