Anasayfa > Oyun Haberleri > SnowRunner Xbox Game Pass Kütüphanesine Eklendi

SnowRunner Xbox Game Pass Kütüphanesine Eklendi

Gerçekçi simülasyon oyunu SnowRunner Xbox Game Pass  kütüphanesinde yerini aldı. Oyuna dair detaylar haberimizde.

Abonelik hizmeti Xbox Game Pass kütüphanesine her geçen gün yeni oyunlar eklemeye devam ediyor. Saber Interactive tarafından geliştirilen SnowRunner da servise eklenen yeni yapımlardan biri oldu.

SnowRunner oyuncuları sert çevre şartlarında zorlayıcı sürüşlere davet ediyor. Oyunun yayıncı koltuğunda ise Focus Home Interactive oturuyor.

40’tan fazla aracı da bünyesinde barındıran SnowRunner, gün içerisinde Xbox Game Pass abonelerine sunuldu. Yapım 28 Nisan 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC’de Epic Games Store için çıkış yapmıştı. Oyun artık Microsoft Store, Xbox Game Pass ve Steam mağazalarında satışa sunuluyor.

Simülasyon oyunu aynı zamanda yeni içerik paketini de almaya hazırlanıyor. Yeni içeriklerle beraber oyuncular bir roket rampası inşa edecek ve bu süreçte bir roket bile taşıyacak. Oyuna bu paketle beraber iki yeni araç, dört ayrı bölgeden oluşan bir harita da ekleniyor.

Yayıncı firma Focus Home geçtiğimiz hafta yenilikleri görücüye çıkaran bir video paylaştı. Videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

SnowRunner Steam versiyonu da mağazada yerini aldı. 150,00 TL‘lik fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun farklı sürümlerle beraber satın alınabiliyor. Premium Edition 9 ek içeriği bünyesinde barındırıyor ve 250,00 TL’lik etiketiyle öne çıkıyor. Oyunun satış sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

SnowRunner 1.yıl ve 2.yıl paketlerini toplayan sürüm ise 381,30 TL’den satışa çıkarılmış durumda. Xbox Game Pass aboneleri ise bugün itibarıyla oyunun temel halini sadece abonelik ücreti karşılığında deneyim edebiliyor.

SnowRunner Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7,8,10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-4130 3.4 GHz ya da AMD Ryzen 3 2200U 3.4 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB ya da AMD Radeon R9 270
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 20 GB boş alan

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 7,8,10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-8700 3.2 GHz ya da AMD Ryzen 7 2700 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 ya da AMD Radeon RX 580
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 20 GB boş alan

SnowRunner bünyesinde CO-OP modu da barındırıyor. Dileyen oyuncular bu mod ile dört arkadaşıyla beraber oynayabiliyor. Gerçekçi fizik motoru ile sürüş yeteneklerinizi zorlu şartlarda test eden yapım, MudRunner’in varisi olarak da nitelendirilebilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir