Anasayfa > Oyun Haberleri > SoloCoin: İzolasyondan İndirim Kazanma Oyunu

SoloCoin: İzolasyondan İndirim Kazanma Oyunu

SoloCoin Coronavirüs izolasyonunu ödüllendirerek karantina değişimini ilginç bir seviyeye taşımayı hedefliyor. SoloCoin uygulamasının detayları haberimizde.

Sosyal izolasyonun giderek zorlaştığı günlerde, SoloCoin evde kalanları ödüllendirmek için ilginç bir sistem geliştirdi. Uygulama, kullanıcılara evde kalma sürelerine göre değişen çeşitli indirimler vermeyi vaadediyor. Henüz Beta aşamasında olan uygulamaya SoloCoin PlayStore sayfasından ulaşılabiliyor.

“Ödül devrimi başlatalım!” sloganıyla yola çıkan uygulamanın PlayStore sayfasında verilen bilgiler ise şu şekilde.

Arbob Mehmood isimli geliştirinin yarattığı uygulama SoloCoin ismi verilen para birimini kullanacak. Uygulamanın amacı karantina kurallarına uygun davrananları ödüllendirmek. Uygulama lokasyon bilgilerinize ulaştıktan sonra kendinize yakın olan dükkanlarda alışveriş yapma, parkta spor yapmak, evde oyunlar oynamak gibi aktiviteler için sizi ödüllendiriyor.

Bunun yanında günlük ve haftalık challengelar ve quizlerle uygulamanın etkileşiminin artırılması hedefleniyor. Bu aktivitelerin tamamı SoloCoinlere çevirilebiliyor. SoloCoinler ile tanınmış çevirim içi ve çevirim dışı dükkanlardan indirim ve ödüller kazanılabiliyor.

Uygulamaya arkadaşlar eklenebiliyor. Bu sayede görevleri arkadaşlarınızla tamamlayabilir, hedefleri geçebilir ve uygulamayı kullanarak, karantinada geçen zor günleri bir nebze daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir