Anasayfa > Oyun Haberleri > Sonraki The Witcher Oyununda Ana Karakter Ciri Olabilir

Sonraki The Witcher Oyununda Ana Karakter Ciri Olabilir

The Witcher 3 baş hikaye yazarı Jakub Szamałek, kendisiyle yapılan röportajda serinin bir sonraki oyununda ana karakterin Ciri olabileceğine dair ipuçları verdi.

The Witcher 3’ün beşinci yılı şerefiyle oyunun baş hikaye yazarıyla bir röportaj yapan VG247, bu röportaj kapsamında Jakub Szamałek’e Ciri ile ilgili bir soru yöneltti.

The Witcher serisine Ciri’yi ana karakter yaparak devam etmeyi hiç düşündünüz mü?

“İlginç bir soru.” yanıtını veren Szamałek, soruya soruyla karşılık verip biz oyunculara “Siz Ciri’nin ana karakter olduğu bir oyunu oynamak ister miydiniz?” sualini yöneltti. Sadece bu açıklama fazla bir şey ifade etmese de röportajın başka bir kısmındaki ifadeler de Ciri’nin sonraki oyunun ana karakteri olabileceğine dair umutlarımızı yeşertiyor.

Geriye dönüp baktığınızda oyuna eklemekten veya oyundan çıkarmaktan pişmanlık duyduğunuz bir şey var mı? İçerikten pazarlama stratejisine kadar her şey olabilir. 

Ciri’nin geçmişini daha iyi keşfetmediğimize üzülüyorum. O, inanılmaz zengin ve kompleks bir karaktere sahip. Belli olan sebeplerden dolayı – kız oyunun üçte ikisinde yoktu zaten- kendisini yazarlar olarak istediğimiz kadar göremedik oyunda. Fakat belki de buna gelecekte tekrar bakabiliriz.

Söyledikleri gibi bu konuya gelecekte tekrardan bakıp bir sonraki oyunda Ciri’yi ana karakter yapmaları yok mu peki?

The Witcher 3, Beşinci Yılını İndirimlerle Kutluyor!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir