Anasayfa > Oyun Haberleri > Sony, PlayStation Showcase 2021 Etkinliği İçin Tarih Paylaştı

Sony, PlayStation Showcase 2021 Etkinliği İçin Tarih Paylaştı

Oyun sektörünün popüler ismi Sony, merakla beklenen PlayStation Showcase 2021 etkinliğinin tarihini duyurdu. Detaylar haberimizde.

Daha Önce Sızdırılan PlayStation Plus Eylül Ayı Oyunları Doğrulandı

Sony, PlayStation 5 konsolunun geleceği, PlayStation Studios’un yeni yapımları ve yapımlar hakkında güncellemeler ve bilgilendirmeler yapmak, yeni duyurularda bulunmak için düzenleyeceği PlayStation Showcase etkinliğinin tarihini paylaştı.

PlayStation Showcase 2021, 9 Eylül 2021 Perşembe günü Türkiye saati ile 23.00‘da düzenlenecek. Bu etkinlikte PlayStation için güncellemeler paylaşılacak. God of War gibi birinci parti yapımlar hakkında daha fazla bilgi alabilmenin yanı sıra PlayStation Studios hakkında yeni haberler, ikinci ve üçüncü parti bir çok yapım hakkında da duyurular göreceğiz.

Bunların dışında PlayStation 5 için yeni sistem ve arayüz güncellemelerinin de tanıtılması bekleniyor. Sony tarafından açıklanana göre etkinlik yaklaşık 40 dakika sürecek. Etkinlik sonunda geliştiricilerin oyunları hakkında daha detaylı bilgiler vereceği sunumlar ve röportajlar da gerçekleştirilecek. PlayStation VR hakkında güncellemeler bu etkinlikte yer almayacak. VR için önümüzdeki dönemlerde özel etkinlikler yapılması bekleniyor. PlayStation Showcase 2021 etkinliği, PlayStation’ın resmi YouTube ve Twitch hesaplarından canlı olarak gerçekleştirilecek.

Sony’nin PlayStation blogunda yayımladığı yazının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Güncel oyun haberleri için sitemizi takip edebilir ve içerikler ile alakalı düşüncelerinizi yorumla kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Sizler PlayStation Showcase etkinliğinden neler bekliyorsunuz? PlayStation 5 konsolunun geleceği hakkında düşünceleriniz neler? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir