Anasayfa > Oyun Haberleri > Soul Searching Adlı Türk Yapımı Oyun Switch’e Geldi

Soul Searching Adlı Türk Yapımı Oyun Switch’e Geldi

Kayabros tarafından geliştirilen Soul Searching adlı Türk yapımı hayatta kalma oyunu, Nintendo Switch’e geldi. Detaylar haberimizde.

Kuş bakışı açısından gördüğümüz, tatlı grafiklere sahip Türk yapımı Soul Searching, Nintendo Switch için geldi. Türk yapımı oyunların konsollarda görmek pek alışık olmadığımız şeyler. Gururumuz Mount and Blade dışında nadir bilinen oyunlarımız var. Soul Searching bu oyunlardan birisi. İlk defa bir Türk oyunu Nintendo Switch için çıkıyor diyebiliriz. Oyun, seyahat ettiğimiz adalar arasında geçiyor. Yeni yerler keşfediyor ve oyunun büyülü diyarlarında geziniyoruz. Tabi açlık, susuzluk ve enerjimizi korumamız gerekiyor bu esnada. Ejderhalar, barlar, marketler karşılıyor bizi gittiğimiz adalarda. Onun dışında küçük teknemizle seyahat ederken, su altında bulduğumuz sandıkları açıp su, yiyecek veya altın gibi oyun için önemli gereksinimleri alabiliyoruz. Eğer satın almak değil de kendi emeğinizle geçinmek istiyorsanız da oyun size balıkçılık yapma imkanı sunuyor. Oyunda diyaloglar ise tamamen metin tabanlı. Bir seslendirme var elbette ama oyuna özel bir dil gibi anlaşılıyor. Tıpkı Undertale veya Sims gibi. Teknenizi de oyun ilerledikçe geliştirip büyütebilirsiniz. Hatta oyunda ejderha bile sürebilirsiniz.

Soul Searching

Soul Searching adlı bu tatlı oyunu Steam üzerinden 15 TL’ye satın alabilirsiniz. Nintendo Switch sahipleri ise oyuna 9.99 dolara erişebilirler.

 

 

 

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir