Anasayfa > Oyun Haberleri > Kuvvetli Söylenti: Overwatch 2, 2020’de Geliyor!

Kuvvetli Söylenti: Overwatch 2, 2020’de Geliyor!

Kesin çıkış tarihi resmi olarak açıklanmayan Overwatch 2, PlayStation Brezilya hesabından atılan tweete göre 2020 yılında piyasaya sürülmüş olacak.

BlizzCon 2019’da duyurulmasına rağmen çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama olmayan oyunun piyasaya sürülme vakti ile ilgili sağlam söylentiler dolaşıyor. PlayStation Brezilya hesabı tarafından atılıp aniden silinen tweet aşağıdaki gibi:

2020 será o ano em que Overwatch 2 chega ao PS4, e para nos prepararmos, conversamos com alguns de seus desenvolvedores, que nos deram informações quentes. Leia a entrevista: https://t.co/6B8i2p9yTH

“2020, Overwatch’un PlayStation 4’e geleceği yıl olacak. Hazırlanmak için oyunun yapımcılarıyla konuştuk, kendilerinden sıcak bilgiler aldık.”

Atılan tweet, kullanıcıları Kasım 2019’da yapılmış İngilizce bir röportaja yönlendiriyor.

overwatch 2

Oyunun yapımcısı Jeff Kaplan, Overwatch 2’nin çıkış tarihiyle alakalı BlizzCon’da “Daha önce de söylediğim gibi Overwatch 2 hâlâ geliştirilme aşamasında, ve oyunu tam olarak hazır etmek için daha çok yol kat etmemiz gerekiyor. Bırakın oyunu mükemmel yapalım, aklımızda kesin bir tarih yok.” açıklamasını yaparak bekleyenlere acele etmemeleri gerektiği mesajını vermişti.

Atılan tweette oyunun 2020’de PS4’e geleceği söylense de elimizde diğer platformlar için bir tarih de yok, PS4 için kesin bir tarih de. Gözler büyük ihtimalle resmi açıklamayı yapacak olan Jeff Kaplan’ın üzerinde olsun o zaman, bekliyoruz 🙂

Güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın, iyi oyunlar.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir