Anasayfa > Oyun Haberleri > Space Crew 15 Ekim’de Çıkış Yapacak

Space Crew 15 Ekim’de Çıkış Yapacak

Geliştirici firma Runner Duck ve yayımcı Curve Digital tarafından çıkış tarihi duyurulan strateji simülasyonu Space Crew, 15 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden oyuncularla buluşacak. 

Steam üzerinden demosu erişime açık olan Space Crew başarım ve controller desteği ile gelecek. Oyunun sayfadaki açıklaması ise şu şekilde:

“Kaptan’ın Günlüğü, Yıldız Tarihi 2159. Burası Space Crew. Devam eden görevi: Dünyayı ve insanlığı korumak, dünya dışı tehdidi yok etmek ve bu benzersiz, stratejik uzay simülasyonunda hiçbir Mürettebatın gitmediği yerlere cesurca gitmek!”

Space Crew

Oyunun detaylarına gelecek olursak, tekrar Steam sayfası üzerinden paylaşılan bilgilerle şöyle devam edelim:

“Hakkında

Space Crew, beğeni toplayan stratejik hayatta kalma simülasyonu olan Bomber Crew oyununun yepyeni devam oyunudur.

Uzay Mürettebatın seni bekliyor! Bugün kayıt ol ve yeni yüksekliklere havalan!

Birleşmiş Savunma Birliği, Dünya’yı koruma savaşında galaksiyi dolaşmana izin verecek.

İnsanlığın, Phasmids olarak bilinen gizemli dünya dışı tehdit tarafından galaksiler arası sahneden silinmesini önlemek senin sorumluluğun olacak.

B.S.B. kendi işini yapıyor, ya sen?

Şimdi Uzay Mürettebatı’na katıl!

Ana Özellikler

  • Stratejik Uzayda Hayatta Kalma Simülasyonu – Gemiden gemiye savaş stratejik ve ölümcül; kaynaklarını ve mürettebat yeteneklerini gemi işgallerini durdurmak için yönet, sistemleri tamir et, yangınlarla mücadele et ve kaçamak eylemlere başvur.
  • KENDİ Uzay Mürettebatını Topla – Kaptan’dan iletişim subayına, silah subayına, teknisyene ve daha fazlasına kadar… Kişiselleştirilebilir ekipmanlar, görünüşler ve isimlerle kendi benzersiz mürettebatını kuracaksın.
  • Galaksinin En Hızlı Hurda Parçası – Kişiselleştirme sadece mürettebatında bitmiyor. Kendi uzay gemini silahlar, zırhlar, motorlar, kaçış tüpleri, üniformalar ve gemini kendinin yapmak için gereken diğer her şeyle birlikte oluştur.
  • Uzay Türleri ile Yakın Karşılaşmalar – İstikrarsız asteroid sahaları, zararlı radyasyon, uzayın dondurucu vakumu ve kara delikler en deneyimli uzay mürettebatları için bile tehlikeli.
  • Dünya’nın Gardiyanları – Galaksi boyunca seyahat et ve insanlığa karşı olan tehdidi yeniden doğuştan ödül avına, arazi kazanmaya ve daha fazlasına sahip geniş yelpazeli tek kişilik görevlerle yok et.

 

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir