Anasayfa > Oyun Haberleri > Spawn Karakterinin Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Spawn Karakterinin Çıkış Tarihi Yayınlandı!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Spawn karakterinin mart ayında geleceğini belirtmiştik. Bu haberimizde ise Spawn karakterinin tam çıkış tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde.

Şüphesiz en vahşi oyun evrenlerinden birine sahiplik yapan ve oyun tarihinde zamanında en çok ses getiren oyunlardan birisi olan Mortal Kombat 11 için Spawn adında meşhur bir çizgi roman karakterini oyuna ekleyecekler. Bugün yayınlanan habere göre karakterin ön sipariş tarihi 17 Mart, tam çıkış tarihi ise 24 Mart olacak. Çıkış fiyatı henüz resmi olarak açıklanmasa da karakterin diğer karakterler gibi Türkiye için çıkış fiyatı 27 TL olacağını tahmin ediyoruz. Bu karakter hakkındaki diğer gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Spawn ile birlikte Kombat Pack 1 tamamlanıyor. Oyuncular, Kombat Pack 2 ile başka karakterleri bu vahşi ve kanlı evrene dahil olmalarını dört gözle bekliyorlar. Şu an ise oyun Steam üzerinden 40 TL gibi ucuz bir fiyata satılıyor. Bu fırsat kaçmaz doğrusu.

Spawn

Siz de bu karakter hakkındaki beklentilerinizi, Kombat Pack 2 karakterleri tahminlerinizi, yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir