Anasayfa > Oyun Haberleri > Spelunky 2, 29 Eylül’de PC’ye Geliyor!

Spelunky 2, 29 Eylül’de PC’ye Geliyor!

 Spelunky 2, Mossmouth tarafından yapılan açıklamaya göre PlayStation 4 versiyonundan iki hafta sonra 29 Eylül’de PC platformuna da çıkışını yapacak. Detaylar haberimizde.

Mossmouth ve Blitworks tarafından geliştirilen roguelike platform oyunu Spelunky 2’nin 15 Eylül’de çıkışını yapacak PlayStation 4 versiyonunu ardından iki hafta sonra 29 Eylül 2020 tarihinde PC platformu için Steam’de çıkış yapacağı paylaşıldı. Haber, geliştiricinin Twitter sayfasından paylaşıldı.

Spelunky 2 Hakkında

Derek Yu’nun geliştiriciliğini üstlendiği Spelunky 2, bir roguelike 2D platform oyunu.  Bu oyunda tehlikeli mağaralarda zorlu maceralara atılıyoruz. Bunların dışında su dolu tüneller, yemyeşil ormanlar ve lavların aşındırdığı çukurlar gibi zorlu bölgeler sizi bekliyor. Oyunda her ölündüğünde bulunduğunuz seviye, düzeni değişmiş ve rastgele oluşmuş bir şekilde oyuncunun karşısına  tekrar çıkıyor. Bu sayede oyunun tekrarlama sorunu ortadan kalkıyor.

Akışkan fiziğe sahip oyunda tamamen yok edilebilir ortamlar yer alıyor. Düşmanlarımızı çevreyi ve bomba gibi patlayıcı silahlarımızı kullanarak birçok farklı şekilde alt edebiliyoruz.  Oyunda 3 kişiye kadar eşli oyun desteği de yer almakta.

Spelunky 2, 15 Eylül 2020’de PlayStation 4 ve 2 hafta sonra 29 Eylül 2020 tarihinde Steam üzerinden PC platformuna çıkışını yapacak. İşte oyununun PlayStation etkinliğinde gösterilen fragmanı:

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir