Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man: Miles Morales Oynanış Videosu Göz Büyülüyor

Spider-Man: Miles Morales Oynanış Videosu Göz Büyülüyor

Yeni bir Marvel’s Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu yayınlandı. Oynanış görüntüsünde Miles Morales Rhino ile mücadele ediyor.

Game Informer YouTube kanalı üzerinden yayınlanan oynanış videosu Peter Parker ve Miles Morales ile açılış yapıyor. Bir buçuk dakikalık görüntüde Miles karakterinin Rhino ile karşılaşmasına şahit oluyoruz. Oynanış videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Akabinde boss dövüşü ile devam eden oynanış videosunun göz büyülediğini söylemek mümkün. Oyunun ilk boss dövüşünü gözler önüne seren videoda Miles Morales, Rhino karşısında mücadele veriyor. Venom Punch gibi hareketlerin ve quick time event vuruşlarıyla tasarlanmış dövüş, izleyenleri heyecanlandırmayı başardı.

PlayStation 5’in en güçlü yapımlarından biri olan Spider-Man serisi Miles Morales ile yolculuğuna devam edecek. İlk oyun 2018 yılında çıkış yapmış ve devam oyunları için sağlam bir zemin oluşturarak oyun dünyasında da olumlu bir puan almıştı.

Serinin yeni oyunu Spider-Man: Miles Morales oynanış videosu özellikle PlayStation 5 almayı planlayan oyuncuları heyecanlandırdı. 4K 60 FPS sözüyle gelen yapım, yeni nesil konsollarda deneyim etmeyi iple çektiğimiz oyunlardan biri olacak.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales 12 Kasım 2020 tarihinde Sony’nin yeni jenerasyon amiral gemisi PlayStation 5 üzerinde çıkış yapacak. Yapımın direktör koltuğunda Brian Horton, geliştirici tarafında ise Insomniac Games oturuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir