Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars Jedi: Fallen Order 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Star Wars Jedi: Fallen Order 10 Milyon Oyuncu Sayısına Ulaştı

Electronic Arts, Star Wars Jedi: Fallen Order’la uzun süredir aradığı büyük başarıyı yakalamış gibi görünüyor. Oyuncu sayısı 10 milyona ulaştı.

Star Wars Jedi: Fallen Order oyununun yayıncısı Electronic Arts, 2020 mali yılının dördüncü çeyrek verilerini yayınladı. Respawn Entertainment’ın yapımcılığını üstlendiği oyunun, mali açıdan büyük bir başarıya ulaştığı anlaşılıyor. Raporda geçen 10 milyon rakamının aynı zamanda satılan oyun miktarını belirtip belirtmediği anlaşılamasa da, oyunun inanılmaz bir başarıya sahip olduğu yadsınılamaz  bir gerçek. Rakam aynı zamanda, oyunun oynanabildiği tüm platformları kapsıyor.

Raporla ilgili konuşan EA CEO’su Andrew Wilson, şunları söyledi: “Bu eşi görülmemiş zamanlarda, dünyanın her tarafından insanların bizim oyunumuz sayesinde bağlandığını görmek bizi mütevazileştirdi.Wilson sözlerine, “Odağımızda, çalışanlarımız, oyuncularımız ve komünitemiz olmaya devam edecek. Electronic Arts takımımızın gösterdiği fedakarlık ve kararlılık sayesinde, bu zorlayıcı zamanlarda oyuncularımıza oyuncuları, deneyimleri ve içeriği teslim etmemiz mümkün oldu.” diye devam etti.

Star Wars Jedi: Fallen order, Play Station 4, Xbox One ve PC üzerinden oynanabiliyor. Oyunun fragmanı aşağıdan izlenebilir.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir