Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Squadrons CGI Kısa Filmi Görücüye Çıktı

Star Wars: Squadrons CGI Kısa Filmi Görücüye Çıktı

Yeni Star Wars oyunu Star Wars: Squadrons, CGI kısa filmi ile tekrar gündeme geldi. Hunted adlı kısa film YouTube üzerinde yayınlandı.

Kısa film uzay gemileri arasındaki it dalaşına altı dakikalık etkileyici bir pencere açıyor. Hunted adlı Star Wars: Squadron CGI kısa filmini aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Kısa filmin açıklama kısmında aşağıdaki demeç yer aldı.

“İmparatorluk’un sürpriz bir pusudan geri çekilmesi, ikinci Ölüm Yıldızı’nın yokedilişinin ışığında başka bir sendelemeye işaret ediyor. Fakat Titan Squadron’un bir üyesi için savaş henüz bitmekten çok uzak.

Squadron Önderi Varko Grey, kendisini savaş alanındaki son TIE pilotu olarak buluyor. Yeni Cumhuriyet’in kaçak X-Wing savaşçıları tarafndan sürekli avlanan pilot için savaş hala devam ediyor.”

Var-Shaa adındaki İmparatorluk uzay limanında geçen çatışmada oyun içinde kullanılabilecek kozmetik eşyalara yer verilmiş. Star Wars: Squadrons CGI sinematik videosundan ilham alınarak tasarlanan Var-Shaa Hunter ve Var-Shaa Survivor kozmetik eşyalarını oyunda kullanmak mümkün.

Star Wars: Squadrons Fragmanı

Kült seri Star Wars’ta uzay gemileri arasında geçen çatışmaları video oyun dünyasına taşıyan Star Wars: Squadrons, 2 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun geliştirici koltuğunda Motive Studios, yayıncı pozisyonunda da Electronic Arts oturuyor. Star Wars: Squadrons PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanılabilir olacak. Oyuncuları kokpitin içine götürecek olan yapım Return of the Jedi’da gördüğümüz dönemin sonrasında geçecek.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir