Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Squadrons EA Play Kütüphanesine Eklenecek

Star Wars: Squadrons EA Play Kütüphanesine Eklenecek

Star Wars oyunlarının son halkası Star Wars: Squadrons EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate kütüphanesine eklenecek. Detaylar haberimizde.

Oyuncuları Star Wars evreninin heyecan dolu gemi savaşlarının ortasına bırakan Star Wars: Squadrons önümüzdeki ay abonelik servislerinde yerini alacak. EA Play ya da Xbox Game Pass Ultimate aboneliği bulunan kullanıcılar Motive Studios tarafından geliştirilen yeni Star Wars oyununu deneyim edebilecek.

X-Wing ve TIE Fighter gemilerinin ünlenmiş it savaşlarında yer alma şansı sunan yapım 1 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için çıkış yaptı.

Xbox Game Pass Ultimate bünyesinde EA Play kütüphanesini de barındırıyor. Dolayısıyla Ultimate pakete sahip olan kullanıcılar ayrı bir ücret ödemeden EA Play oyunlarını deneyim edebiliyor. Önümüzdeki aylarda EA Play servisine eklenecek diğer oyunlar ise Madden NFL 21 ve NHL 21 olacak. Madden NFL 21 2 Mart tarihinde kütüphaneye eklenecek. NHL 21 ise önümüzdeki Nisan ayı içerisinde EA Play’de yerini alacak.

Xbox Game Pass Ultimate sahiplerinin EA Play oyunlarını sadece konsollarda deneyim edebileceğini belirtmekte fayda var. EA Play’in PC tarafındaki uyumluluk süreci henüz başlamadı. Fakat bu yıl içerisinde hizmetin PC kullanıcıları için açılacağı tahmin ediliyor.

Star Wars: Squadrons EA Play için Mart ayında bizlerle olacak. Serinin hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken yapımda daha önce Star Wars Battlefront 2’yi geliştiren Motive Studios’un imzası bulunuyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir