Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Squadrons Fragmanı Bügün Yayınlanıyor

Star Wars: Squadrons Fragmanı Bügün Yayınlanıyor

Star Wars: Squadrons Fragmanı bugün yayınlanıyor. EA’nın son Star Wars oyunun trailerı bugün Türkiye saatiyle 18.00’da serinin hayranlarıyla buluşacak.

Star Wars: Squadrons oyununun fragmanı bugün Türkiye saatiyle 18.00’da yayınlanacak. EA yapımı oyunun artworkleri Cuma günü internete servis edilmiş ve trailer’ın yayınlanma tarihi de açıklanmıştı. Oyunun sloganı ise, “pilots wanted”,  yani “pilot aranıyor” şeklinde.

Yayınlanan artworklerde hem Rebel Alliance hem de Imperial pilotları olması ve slogan hesaba katıldığı zaman, oyunun daha çok hava savaşı üzerine olması bekleniyor. Artworklerde gösterilen yıldız gemileri ise X-Wing ve TIE fighter. 

Oyundan görüntüler, son yıllarda alıştığımız şekilde bir sızdırmayla ortaya çıktı. XBox 360’nın sitesinde, kırık bir önsipariş linkilye birlikte yayınlanan ve dikkatli oyuncuların gözünden kaçmayan görüntüler daha sonra EA tarafından da resmi olarak duyuruldu.

EA’nın Star Wars: Squadrons oyununa ait görüntüleri 11 Haziran’daki etkinliklerinde yayınlaması bekleniyordu. Ancak Amerika Birleşik devlerinde yaşanan olaylardan dolayı, etkinlik 18 Haziran’a ertelenmişti. Oyun Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Jedi: Fallen Order‘dan sonraki ilk Star Wars oyunu olacak. Ancak Star Wars hayranlarının oyundan büyük beklentileri var.

50 Soruluk Dev STAR WARS Testi

Eğer artwork ve slogandan yola çıkarak, oyunun hava savaşı üzerine olduğu çıkarımı doğru ise, bu oyun 2003’te çıkan Rogue Squadron: Rebel Strike‘tan sonra hava savaşını merkezine alan ilk oyun olacak. Geliştiricilerinin oyun motoru olarak Unity kullandığı oyunun, çok oyunculu olacağını da hatırlatalım.

EA son yıllarda Star Wars serisi oyunlarıyla oldukça büyük bir çıkış yakaladı. Jedi: Fallen Order 10 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Bu anlamda EA, oyuncu kitlesinin ne beklediğini iyi anlamışa benziyor. Yeni oyununun nasıl karşılanacağı ise trailer ve oynanış videoları gelmeye başladıktan sonra belli olacak.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir