Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Squadrons Gerçekçiliği Artıran Ayarlar ile Geliyor

Star Wars: Squadrons Gerçekçiliği Artıran Ayarlar ile Geliyor

Uzaydaki savaşlara odaklanan yeni Star Wars oyunu Star Wars: Squadrons, arayüz kapatma ve HUD değiştirme gibi gerçekçiliği artıran birçok ayarla geliyor.

Star Wars: Squadrons

Dileyen oyuncular arayüzü tamamen kapatabilecek ya da karşı taraftaki gemileri gösteren ikonları da tamamen devre dışı bırakabilecek. Bununla beraber gemi kokpitleri, iç ve dış tasarımlar ve Star Wars filmlerinde pek çok kez gördüğümüz hologramlar da değiştirilebilecek. Belirli ayarlar sayesinde kozmetik eklentileri görünümü kaldırılabilecek.

Oyunun geliştirici ekibinde yer alan Ian S. Frazier ayarlar hakkında aşağıdaki demeci verdi.

“Bazı eklentiler her ne kadar akla yatkın ve hoş görünse de birçok oyuncu sadece filmlerdeki Star Wars deneyimini yaşamak istiyor. Bunu tamamen anlıyoruz. Dolayısıyla diğer oyuncuların kozmetik eklentilerini kapatabilme özelliğini ekledik. TIE Fighter geminize bir yarış bayrağı ekleyebilir, dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Eğer isterseniz diğer oyuncuların araçlarını klasik bir TIE Fighter olarak da görebilirsiniz.”

Bazı oyuncular orijinal Star Wars deneyimini yaşayabilecekken, bir başkası kendi uzay gemisini istediği gibi süsleyecek ve diğerlerini de kendine has tasarımlarıyla görebilecek. Opsiyonel ayarlar ve FPS bakış açısıyla gerçekçi bir kokpit deneyimi sunmayı hedefleyen Star Wars: Squadrons, 2 Ekim 2020 tarihinde satışa sunulacak. Star Wars oyunlarının son halkası olan oyun, PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir