Anasayfa > Oyun Haberleri > Star Wars: Squadrons Yıldız Savaşçıları Hakkında Yeni Detaylar Duyuruldu

Star Wars: Squadrons Yıldız Savaşçıları Hakkında Yeni Detaylar Duyuruldu

Electronic Arts’ın dağıtımcılığını yaptığı Star Wars oyunlarının son halkası Star Wars: Squadrons, kült film serisinde gördüğümüz uzay gemileriyle geliyor.

Geçtiğimiz gün yeni oyun hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Electronic Arts, Star Wars: Squadrons bünyesinde göreceğimiz sekiz yıldız savaşçısını açıkladı.

Star Wars: Squadrons

  • T-65B X-wing yıldız savaşçısı
  • BTL-A4 Y-wing yıldız savaşçısı/bomba gemisi
  • RZ-1 A-wing destek gemisi
  • UT-60D U-wing yıldız savaşçısı/destek gemisi
  • TIE/rp güdümlü saldırı gemisi
  • TIE/ln yıldız savaşçısı
  • TIE/in destek gemisi
  • TIE/sa bomba gemisi

Resmi sitesinde yaptığı açıklamalarla her geminin eşsiz özellikleri olacağını belirten Electronic Arts, oyunun başında her oyuncunun sahip olabileceği bu gemilerin ortak özellikleri olduğunu da ekledi. Örneğin T-65B Xwing yıldız savaşçısını iyi yönetebilen bir oyuncu dilediğinde TIE Fighter kullanabilecek.

Gemilerin temel yönetim şekilleri benzer olduğu için oyuncu farklı gemileri kullandığında yeni kontrol sistemine uyum sağlamada sıkıntı yaşamayacak. Her geminin ana silahları, düşman hamlelerine karşı kullanabileceği yöntemler, motorları ve iki adet aktif özelliği olacak. Bazı yıldız savaşçılarının kalkanları etkinleştirilebilecek.

Star Wars: Squadrons oynanış videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Tamamen devre dışı hale getirilebilir arayüz ile yüksek düzey gerçekçiliği hedefleyen oyun, dileyen oyuncuya kozmetik ayarlamaları görünmez hale getirme şansı da sunuyor. Böylece hem filme sadık kalması hem de rafine bir oynanış sunması hedefleyen Yıldız Savaşları oyunu, Electronic Arts’ın çıkışından sonra sorun yaşamayacağı yegane Star Wars oyunu olabilir.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Bu oyundan çok umutluyum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir