Anasayfa > Oyun Haberleri > Stardew Valley 10 Milyon Satışa Ulaştı!

Stardew Valley 10 Milyon Satışa Ulaştı!

Ufak, şirin bir tarla simülatörü olan Stardew Valley, oyunun yaratıcısının açıklamasına göre toplam 10 milyon satışa ulaşmış durumda.

Şubat 2016’da piyasaya sürülmesinin ardından aynı yılın nisan ayı bitmeden bir milyon kopya satan Stardew Valley, birçok otorite tarafından yüksek puan almış ve oyuncular tarafından da fazlasıyla beğenilen bir oyun. Metacritic puanı 89 olan oyunun ortalama Steam incelemesi Son Derece Olumlu durumda. Böylesine yüksek başarının bağımsız bir yapım tarafından elde edilmesi ise gerçekten takdire şayan.

“Stardew Valley 10 milyon kopyadan fazla sattı. Odamda kimsenin beğenip beğenmeyeceğine dair en ufak bir fikrim olmadığı bu oyunu yaparkenki zamanlarımı şimdi düşünmek çok garip ve inanılmaz geliyor. Sadece dört sene önceydi! Oyunu oynayan, destekleyen ve bütün bunları mümkün kılan herkese: Teşekkürler!”

Satışlar platformdan platforma ayrılmadı fakat SteamSpy sayesinde oyunu Steam’den satın alan kişi sayısının 5-10 milyon arasında olduğunu görebiliyoruz. Bu da demek oluyor ki oyunu Steam’den oynayan oyuncuların sayısı çoğunlukta. Oyunun geçtiğimiz aylarda Tesla arabalarda da oynanabilir hale geldiğini belirtmeden geçmeyelim.

En güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın, iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir