Anasayfa > Oyun Haberleri > Stardew Valley Collector’s Edition PC ve Nintendo Switch İçin Çıkış Yapacak

Stardew Valley Collector’s Edition PC ve Nintendo Switch İçin Çıkış Yapacak

Stardew Valley Collector’s Edition bu yıl içerisinde PC ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapacak. Özel koleksiyon sürümü ön siparişe açıldı.

2016 yılında çıkış yapan Stardew Valley PC ve Nintendo Switch platformu için kutulu olarak tekrar çıkış yapacak. Oyunun geliştiricisi Eric Barone, resmi Twitter hesabından bir duyuru yaptı.

 

Ön siparişe açık olan fiziksel sürüm, Standard Edition ve Collector’s Edition olarak ikiye ayrılıyor. Fangamer işbirliği ile yeniden piyasaya sürülecek olan Stardew Valley’nin özel sürümünde oyunda gördüğümüz birtakım eşyaların minyatür tasvirleri de bulunacak. Çizgi roman, kutu, çiftlik rehberi gibi ek figür ve eşyalar ise oyunun Collector’s Edition sürümünde bulunuyor. Stardew Valley severlerin özellikle seveceği eşyalar birçok koleksiyoncuyu ihya edecek.

stardew valley collector's edition

Fiziksel sürümde bölgesel kilit bulunmayacak. Stardew Valley Collector’s Edition fiyatı 70 dolar olarak belirlenirken, Standard Edition için belirlenen ücret ise 35 dolar oldu. Sürümler Fangamer’in resmi web sitesinden ön siparişe açık olacak şekilde listelendi. Özel sürümü ön sipariş ile satın alan oyunculara bir adet poster hediye edilecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir