Anasayfa > Oyun Haberleri > Stay Safe! Jam Duyuruldu

Stay Safe! Jam Duyuruldu

Virüs nedeniyle evden çıkamadığımız bu günlerde yaratıcılığın kaybolmaması için güzel bir etkinlik duyuruldu. Stay Safe Jam 27 Mart – 29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek.

Game Jam Nedir?

stay safe jam

Oyun geliştirmeyle ya da bu tarz etkinliklerle ilgilenen herkes Game Jam tanımını duymuştur. Bilmeyenler için ise şu şekilde açıklayabiliriz. Game Jam,  geliştiricilerden kısıtlı bir süre içinde verilen temaya uygun oyun geliştirmesi istenen bir etkinliktir. Bu süre genellikle 24 saat ile 72 saat arasında değişir. On binlerce katılımcı bu süre içinde ortaya binlerce oyun çıkarır.

Stay Safe! Jam

stay safe jam

Virüs nedeniyle evlerimizde kaldığımız bu dönemde ise ortaya yaratıcı içerikler çıkarmak için çok güzel bir fırsat doğdu. Stay Safe Jam adı verilen etkinlik ile oyun geliştiricileri sosyal mesafeyi uygulamaya devam ederken ortaya bir çok yeni oyun da çıkarabilecek. İçinde bulunduğumuz durumda herkesin kendince duruma katkıda bulunması için bu tarz etkinlikler gerçekten hoş görünüyor. Oyun dünyasında adından fazlasıyla söz ettiren ve herkesin duyduğu bir çok firmanın da desteğini alan Stay Safe! Jam 27 Mart tarihinde başlıyor. 29 Marta kadar sürecek etkinlikle ilgili tüm detaylar henüz açıklanmamış olsa da şimdilik destekçilere göz atma imkanımız var. Bethesda, Crytek, Devlolver Digital, Ubisoft gibi markalara ek olarak onlarca daha destekçi etkinliği destekliyor.

Stay Safe! Jam hakkında yeni gelişmeler geldikçe sizlere bildiriyor olacağız. Bu süre içinde etkinliğin resmi sayfasını bu bağlantı üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir