Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam 42 TL Değerindeki 2 Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!

Steam 42 TL Değerindeki 2 Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor!

Valve zaman zaman yaptığı kampanyalara bir yenisini ekliyor. Bu sefer Steam 42 TL değerindeki 2 ücretsiz oyun fırsatı ile karşımıza çıkıyor.

Fransız oyun geliştiricisi ve yayıncısı Microids şirketi ile yaptığı promosyon kapsamında Syberia: The World Before oyununun 10 Aralık 2021’de yapacağı çıkışının şerefine Steam 42 TL değerindeki serinin ilk iki oyunu olan Syberia ve Syberia 2 ücretsiz dağıtılıyor. Point & click mekaniğine sahip bulmacalarla dolu bu iki macera oyununda sizi kendi derinliklerine sahip pek çok karakter ve ilgi çekici bir hikaye bekliyor.

Syberia

Syberia

%89 oranında olumlu incelemeye sahip Syberia serinin ilk oyunu olarak 1 Eylül 2002’de çıkış yaptı. Normal fiyatı 21 TL olan oyun yaklaşık 9-12 saat arası sakin bir deneyim sunuyor.

New York’tan hırslı bir avukat olan Kate Walker görünüşte oldukça basit bir görev alıyor – alp vadilerinde gizli eski bir otomat fabrikasının satışıyla ilgilenmek için kısa bir mola verip ardından Birleşik Devletlere geri dönmek.

Bu işe girişirken hayatının baştan aşağı değişeceğini tahmin edemezdi. Hans’ı, Sibirya’nın gizemini çözmek için gerekli son anahtar olan dahi mucidi arama girişimi sırasında Batı Avrupa’dan Doğu Rusya’nın uzaklarına ulaştığı Avrupa seferinde bir dizi inanılmaz karakterler ve yerlerle karşılaşır. İmzalamak için yola çıktığı anlaşma kader ile sözleşmeye dönüşürken, zaman ve diyardaki yolculuğu değer verdiği her şeyi sorgulamasına sebep olur.

Syberia‘ya ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Hesaba ekle tuşuna bastığınız anda oyun kalıcı olarak kütüphanenize eklenecektir.

Syberia 2

Syberia 2

%86 oranında olumlu incelemeye sahip devam oyunu olan Syberia 2, 20 Mart 2004’de çıkış yaptı. Tıpkı ilk oyun gibi normal fiyatı 21 TL olan oyun 7-10 saat arası sunduğu deneyim ile maceraya ve bulmacalara ara vermeden ilk oyundaki hikayeye kaldığı yerden devam ediyor.

Kayıp varis için Doğu ve Batı Avrupa’yı arayan Kate Walker, Hans Voralberg’ün imzasını alıp otomat fabrikasının satın alımını bitirerek nihayet uzun ve zorlu yolculuğunu tamamladı. Görev tamamlandı mı? Bu sofistike New York avukatı için henüz tamamlanmadı…

Pek olası olmayan bir çift, Kate Walken ve yaşlı, eksantrik Hans Voralberg birlikte uzun ve unutulmuş bir evrenin kalbindeki efsanevi son Sibirya mamutlarını arama yolunda yolculuğa çıkıyor. Hans’ın yıllar önce yalnız başına başladığı gerçeküstü arayış Kate ile karşılaşacakları cesaretlerini ve kararlılıklarını test edecek ve öncekinden çok daha tehlikeli olan engeller ile bir sona ulaşacak. Çok uzaklarda, mistik bir Sibirya varışlarını bekliyor…

Syberia 2′ye ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Hesaba ekle tuşuna bastığınız anda oyun kalıcı olarak kütüphanenize eklenecektir.

Syberia ve Syberia 2‘yi 29 Eylül 2021 saat 20.00’a kadar hiçbir ücret ödemeden kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir