Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi Başladı!

Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi Başladı!

Popüler oyun platformu, oyuncuları indirime boğmaktan vazgeçmiyor. Bu seferki fırsatımız ise 27 Ocak’a kadar sürecek olan Steam Ay Takvimi Yeni Yılı indirimi.

Steam, özel günlerde bizlere özel indirimler sunmaya devam ediyor. Ay Takvimi’ne göre sıçan yılına girişimizi kutlayan bu etkinlik Steam dışındaki oyunlarda ve platformlarda da yer buldu. Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi, kendisiyle birlikte bir etkinliği de getirdi.

ay takvimi yeni yıl indirimi

İndirimle birlikte Steam’e bir etkinliğin de geldiğini görüyoruz. İndirimde harcama yaparak kazanabildiğimiz jetonlarla Ay Gece Pazarı’ndan 1 Şubat’a kadar profil arka planları, yeni ifadeler, hareketli profil arka planları gibi eşyalar alabiliyoruz. Alabildiğimiz eşyalar bunlarla sınırlı değil, 5.000 Jeton karşılığında alabildiğimiz 29.90 TL’lik indirim kuponunun yanında saymakla bitmeyecek kozmetikler de bizleri bekliyor. Bu kozmetiklerden en çok dikkat çekenleri ise hareketli profil arka planları ve hareketli ufak profil arka planları. 27 Mart’a kadar kullanılabilecek bu ögelerle profilinizin durağanlığını söküp atabilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayarak Steam’in mağaza sayfasına uğrayabilirsiniz. Söylemeden geçmeyelim, günlük verilen hediyeleri toplamak için her gün Steam mağazasına uğramayı da unutmayın.

İstek listenizi kontrol etme zamanı geldi o zaman, umarız istediğiniz oyunlara beklediğiniz indirimler gelmiştir. Hepinize iyi oyunlar diliyoruz, en güncel oyun haberleri için bizi takipte kalın.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir