Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Game Festival Başlıyor

Steam Game Festival Başlıyor

Steam Game Festival başlıyor. Koronavirüs karantina tedbirlerine dahil olanlara Steam de eklendi. Sanal oyun festivali kapsamında 40 oyunun demosu ücretsiz.

Koronavirüs nedeniyle herkes evine kapanınca, firmalar da bu dönemde değişik etkinliklere gidiyor. Önemli oyun fuarları ise ya tedbir amaçlı ertelendi ve iptal edildi, ya da 50 kişiden fazla toplanma kanunlarına göre yapılamıyor. Hal böyle olunca Steam de bizlere beş gün sürecek bir festival hazırlamış. Steam benzer bir etkinliği geçtiğimiz Aralık ayında Game Awards ile simültane gerçekleştirmiş ve büyük beğeni almıştı.

Valve, festival ile ilgili olarak “Festivalin bahar versiyonunda çok daha önce gündeme getiremediğimiz demoları gösterme şansımız olacak ve skala çok daha geniş olacak” açıklamasında bulundu. Henüz hangi oyunların sergileneceğini ise henüz açıklamadı. Ancak 40 civarında oyun demosunun oynanabilir olacağı biliniyor. Etkinlik detayları için Steam Anasayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Steam Game Festival gelişmelerini internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Festivale katılacak mısınız? Sizce hangi oyunlar olacak? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir