Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam Yaz İndirimleri 2020 Başladı! – Puan Dükkanı Etkinliği

Steam Yaz İndirimleri 2020 Başladı! – Puan Dükkanı Etkinliği

Steam Yaz İndirimleri 2020, her zamanki gibi oyunculara harcama yaptıkça puan kazandırıp farklı eşyalar alma şansını veren bir etkinlikle başladı.

Steam her yaz olduğu gibi bu yaz da geleneksel büyük indirimini başlatmış oyunda. Birçok büyük oyunu güzel fırsatlarla alabileceğimiz indirim kapsamındaki bu seneki etkinlik Puan Dükkanı. Puan Dükkanı, bu etkinlikle birlikte gelmesine rağmen yıl boyunca açık olacak. Bir liralık harcama karşılığında 14 Steam Puanı kazanabildiğimiz ve bu Steam puanlarını çıkartmalar, arka planlar gibi eşyalara harcayabileceğimiz etkinlikte aldığımız Altın profil haricinde her şey kalıcı olacak. Etkinlikle Steam’e eklenen hareketli çıkarmalar da dikkat çekiyor.

İndirim boyunca 60 TL değerindeki her alışverişte ödeme yaparken 10 TL değerinde indirim kazanacaksınız. 2020 Ay Takvimi etkinliğinden bu yana yapılan Steam harcamaları da Steam puanları olarak hesaplarımıza yatırılmış durumda.

Alabileceğimiz ürünler arasında oyuna özel ürünler de bulunuyor, Steam profilimizde kullanabileceğimiz genel ürünler de bulunuyor. Puan dükkanına girmenizin ardından istediğiniz türde eşyayı seçip puanlarınızı dilediğinizce harcayabilirsiniz. İndirim 9 Temmuz’da sona erecek. Aklınızdaki bütün soruların cevabı ve detaylı bilgi için buraya tıklayarak Steam mağazasına uğrayabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Aklıma takılan şeylerden biri emojiler ve arkaplanlar oldu. Topluluk pazarında zaten oradakilerin bazıları ucuza listeleniyor niye kalkıp da bir daha burada puan karşılığı listelemişler anlayamadım. Acaba artık Topluluk pazarında satılmayacağı için falan mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir