Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam’de 50 TL’lik Oyunun Kodu Humble Bundle’da Bedava!

Steam’de 50 TL’lik Oyunun Kodu Humble Bundle’da Bedava!

Steam’de 50 TL’ye satılan strateji oyunu Ashes of the Singularity: Escalation için bedava kod Humble Bundle’da dağıtılıyor.

Steam’de 50 TL değerinde olan, oyuncular tarafından sevilen strateji oyunu Ashes of the Singularity: Escalation kodu Humble Bundle’da bedavaya dağıtılıyor. Stardock Entertainment tarafından üretilen, IGN gibi birçok otorite tarafından güzel puanlar almış bilim kurgu/strateji oyununun Steam’deki kullanıcı incelemesi çoğunlukla olumlu durumda. Oyun sınırlı sayıda dağıtılıyor ve dağıtım 10 Mayıs’ta sona eriyor.

Humble Bundle’ın eskisi gibi dağıttığı oyunlardan biri değil fakat bu. Oyunu alabilmek için Humble Bundle’ın e-posta aboneliğine üye olmak gerekiyor. Buraya tıklayarak oyunun sayfasına gidebilir, Humble Bundle’ın yönlendirmeleriyle bedava oyunu alabilirsiniz. Oyunu almanızın ardından sağ üstte profilinize tıklayıp Keys kısmından oyunun Steam anahtarını alabilirsiniz. Steam’de de sol alttaki Oyun Ekle kısmından kodu girip oyunu Steam kütüphanenize katabilirsiniz.

Ashes of the Singularity: Escalation, GamingTrend, IGN, GameWatcher gibi siteler tarafından güzelce incelenmiş bir oyun. 2016’da çıkmış olan bilim kurgu strateji oyununa 50 TL ödemek yerine stoklar veya süre tükenmeden Humble Bundle üzerinden sahip olabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir