Anasayfa > Oyun Haberleri > Steelrising Fransız İhtilali’ne Robotları Getirecek!

Steelrising Fransız İhtilali’ne Robotları Getirecek!

Fransa merkezli oyun geliştiricisi Spiders tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Steelrising fragmanı ile karşımıza çıktı. 

Daha önce GreedFall gibi adından söz ettiren bir oyun ile karşımıza çıkan şirket şimdi de Fransız İhtilali‘nde geçeceğini gözümüze sokan bir fragman ile karşımızda çıktı. Oyun Kral XVI Louis döneminde cereyan eden ihtilalde geçecek ancak tarih sahnesinden bir farklılık söz konusu ki oyunda robotlar bulunacak. GreedFall hayranları tarafında bir heyecan yaratan oyunun çıkış tarihi ise şu anlık belli değil.

https://www.youtube.com/watch?v=yevv-46kX98

Oyun bir aksiyon RPG olacak ve bir robotu oynuyor olacağız. Karakterimizin adı Aegis. Kendisi Kraliçe Marie Antoinette‘yi korumak ile görevlendirilmiş bir robot. Ancak asıl görevi, yapımcısını bulmak ve kralın robot ordusunu alaşağı etmek. Tabii ki bu süreçte de karakterimizin saldırı ve savunma gibi özelliklerini geliştirerek ilerliyoruz. Karakterimizi güçlendirme aşamasında gerek ağır silahlar gerek ise uzun menzilli silahlarımız ile yolumuza devam edeceğiz. Lâkin dediğimiz gibi şu anlık Steelrising için bir çıkış tarihi verilmedi.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir Yorum

  1. Ekmek yoksa akü yesinler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir