Anasayfa > Oyun Haberleri > Storm Warfare 14 Aralık’ta Kart Oyunu Dünyasını Sallayacak!

Storm Warfare 14 Aralık’ta Kart Oyunu Dünyasını Sallayacak!

Türk oyun stüdyosu Janus Interactive tarafından geliştirilen, web 3.0 özellikli strateji kart oyunu Storm Warfare, 14 Aralık’ta başlayacağı Açık Beta lansmanıyla kart oyunu dünyasında büyük bir ses getirmeye hazırlanıyor.

Ücretsiz olarak oynanabilen İkinci Dünya Savaşı temalı bir strateji kart oyunu olan Storm Warfare, 14 Aralık’ta gerçekleşecek Açık Beta lansmanıyla dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesiyle buluşacak. Bu buluşma, oyuncuları hem heyecan verici Storm Warfare evreniyle tanıştıracak hem de dev bir turnuvada birbirinden değerli ödüller kazanma fırsatı sunacak.    

Oyuncuları Neler Bekliyor? Turnuva Hangi Gün Başlıyor?

Storm Warfare, 14 Aralık’ta başlayacak Açık Beta sürecini, toplam 1.2 milyon Türk Lirası değerinde ödül havuzuna sahip benzersiz bir turnuvayla taçlandıracak. 16 Aralık tarihinde başlayacak turnuva ile oyuncular İkinci Dünya Savaşı’nın zorlu cephelerinde karşı karşıya gelerek büyük ödüllere ulaşmaya çalışacak. Ayrıca turnuvada verilen ödüller arasında 505 Genesis Komutan NFT’si de yer alacak. Açık Beta sürecinde yalnızca 32 oyun influencer’ının katılacağı ve karşılaşmaların canlı olarak yayınlanacağı özel bir turnuva da gerçekleştirilecek.

Peki Storm Warfare Neye Benziyor?

Janus Interactive tarafından geliştirilen Storm Warfare oyununu daha önce kapalı beta sürecinde görmüştük ve gezegenimizin kart oyunu tutkunlarının pek çoğunun ilgisini cezbetmeyi başarmıştı. Oyun konsepti gereği bize ikinci dünya savaşını, kart oyunları stratejileriyle simüle etme fırsatını tanımakta. Oyunun ayrıca öne çıkan yönlerinden bir diğeriyse gücünü Web 3.0 teknolojilerinden alması. Ülkemizden çıkan bu yapım pek çok kart oyunu tutkunu tarafından merakla bekleniyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir